Corpuri de iluminat în casa ta care să creeze atmosfera potrivită

Toată lumea își construiește casa visurilor, atunci când își permite și este atentă la anumite detalii care țin de compartimentare, prize și alte elemente.Totuși, un aspect care nu trebuie să fie ignorat este iluminatul din casă. De multe ori degeaba ai cele mai frumoase decorațiuni și un design pe care mulți și l-ar dori dacă nu sunt puse în valoare.

În fiecare cameră trebuie alese corpurile de iluminat necesare pentru activitățile care se desfășoară acolo. Poți opta pentru un corp central care să lumineze camera în orice moment și niște corpuri auxiliare care să ofere o lumină ambientală.

Există numeroase oportunități și variante în vederea alegerii cele mai potrivite când vine vorba de lumină în casă și există corpuri de iluminat care se pot schimba din lumină caldă în lumină rece sau invers, astfel încât să mulțumească orice membru din casă.

Ce impact poate avea un bec decorativ? 

Orice element ales cu grijă pentru care optezi să îți înfrumusețează casa trebuie ales cu atenție, astfel încât să se încadreze perfect în decor. La fel este și cu becurile. Un corp de iluminat ales corect poate face camera să pară mai mare, dacă este ales corect și luminează tot spațiul. Noile preferințe în materie de design interior tind spre parchetul negru și mobila de culori neutre. În aceste cazuri becurile pot deschide cel mai bine camera și o fac mai primitoare.

Un bec decorativ poate avea o forma interesanta, diferită de modelele obișnuite și poate fi așezat în casă într-un loc în care să fie el vedeta. Acestea pot fi și utile și să lumineze un colț mai retras, dar pot fi puse și ca piesă care întregește decorul.

Iluminatul băii 

Baia este locul în care fiecare membru din familie are nevoie de intimitate și timp pentru sine. În special becul de la oglindă trebuie ales cu atenție, astfel încât să poți vedea fiecare detaliu care ar putea să te deranjeze cu privire la aspectul fizic, fără să te chinui la o oglindă mică. În baie bărbații se bărbieresc și femeile se pensează deseori.

Corpuri de iluminat pentru baie poți găsi la noi pe site în funcție de dorințele tale și de aspectul acesteia. Poți opta pentru un corp alb simplu și niște aplice. Plafonierele sunt la mare căutare în ultima perioadă datorită luminii puternice și aspectului minimalist.

Corpuri de iluminat pentru sufrageriile elegante

 

Pentru persoanele cărora le place să se simtă ca la un restaurant de lux în propria casă, orice element poate redă acest sentiment și fiecare membru se simte special în fiecare zi.

În casele în care se optează pentru o sufragerie cât mai elegantă, cea mai bună variantă la corpul de iluminat este un candelabru somptuos care să atragă atenția fiecărei persoane care trece pragul. Acestea sunt cel mai potrivite în casele cu tavan înalt, deoarece se așează la o înălțime mai mare și permite iluminarea unei părți mai mari din cameră.

Pentru a vizualiza toată gama puteți accesa site-ul nostru https://www.luxuriante.ro/.

  Produsul a fost adaugat in cos