Casa de vacanţă și iluminatul potrivit

 Când vine vorba de casa visurilor tale, de casa ta de vacanță, totul trebuie să arate impecabil până la cele mai mici detalii! Vorbim de portalul tău spre relaxare la superlativ, de locul în care te vei simți liber/ă, fără griji sau încărcat/ă de sarcini solicitante.

Cât de mult contează iluminatul atunci când vine vorba de casa de vacanță? Extrem de mult, chiar la fel de mult cum contează și mobilierul, dar și amplasarea acestuia. Pentru că ne dorim ca locuința ta de vacanță să arate divin, excelent și să ia ușor locul unui exemplu, îți vom face în cele ce urmează câteva recomandări de corpuri de iluminat.

Decor diferit, corpuri de iluminat aparte

Încearcă, pe cât mai mult posibil, ca design-ul casei de vacanță să fie diferit de cel al locuinței standard. Portalul tău spre relaxare trebuie să fie diferit, să îți ofere prin intermediul design-ului său alte stări și trăiri, cu mult mai libertine și mai profunde.

De aceea, există câteva aspecte pe care trebuie să le abordezi diferit pentru a obține o casă de vacanță de-a dreptul relaxantă.

De exemplu, veiozele te pot ajuta să obții un cadrul inedit, discret atunci când le alegi corespunzător. Pentru o casă de vacanță modernă ai nevoie de corpuri de iluminat moderne. Poate că modelele EMIBIG sunt cele de care ai nevoie. Le găseșți aici alături de alte modele interesante.

Corpurile de iluminat tip pendul îți pot călăuzi pașii spre tărâmul relaxării!

Casa de vacanță trebuie să fie asociată neapărat cu protecția și relaxarea. De aceea ți-am recomandat anterior să încerci să eviți punctele comune la capitolul design interior. Dacă optezi pentru ceva comun te vei simți automat la fel ca în locuința standard, iar scopul casei de vacanță nu este acesta. Scopul său este să îți ofere experiențe și trăiri noi.

Dacă vrei să te joci cu aspectele de decor și de design, atunci recomandarea noastră pentru tine sunt materialele naturale. Optează pentru piatră, marmură și bineînțeles lemn masiv. Alături lor ai putea adăuga corpuri de iluminat de tip pendul. Efectul este unul uimitor, de-a dreptul diferit și elegant.

În plus, pentru un living impunător, corpurile de iluminat tip pendul chiar sunt o recomandare, un element de decor ce va atrage toate privirile. Ce ți se potrivește? Consultă catalogul nostru pentru a vedea ce rezonează mai bine cu casa ta de vacanță. Click aici.

Casele de vacanță în stil rustic - ce poate fi mai frumos de atât?!

O întrebare des întâlnită în rândul românilor: muntele sau marea? Dacă răspunsul tău este muntele, îl preferi ca destinație de vacanță oricând, atunci trebuie să vorbim puțin despre casa de vacanță din stațiunea montană.

Având munții ca fundal și peisajele montane, cea mai la îndemână și mai comodă opțiune pentru tine este casa de vacanță în stil rustic. Și aici vorbim de un design compus atent, cu elemente de iluminat interesante. Venim cu recomandări de pendule rustice, ideale pentru living și chiar terasă. Bineînțeles, dacă locuința îți permite, mai exact felul în care ai creat-o, poți integra pendule în oricare altă încăpere. Click aici.

Revino în cadrul magazinului nostru online pentru a intra în contact cu toate corpurile de iluminat pe care ți le punem la dispoziție.

  Produsul a fost adaugat in cos