Corpuri de iluminat pentru bucătărie

Te gândești să aduci o notă nouă în casa ta dar nu vrei să faci o renovare completă? Corpurile de iluminat moderne sunt o modalitate bună de a upgrada look-ul bucătăriei tale.

 

În bucătarii, corpurile de iluminat pot fi folosite în diferite feluri și pentru vaste aplicații. Site-  ul luxuriante.ro este locul potrivit în care vei găsi corpuri de iluminat super moderne și inspirationale.

 

Sunt câteva cerințe de bază pentru iluminatul bucătăriei cum ar fi utilitatea și aspectul general.

 

Pendulele moderne arată foarte bine deasupra unei insule sau peninsule. Un design care nu se va  demoda obligatoriu include un pendul în formă de glob sau lacrimă.

 

Dacă ai o bucătărie mică și vrei să-ți montezi un pendul, vei dori să folosești pentru restul corpurilor de  iluminat surse încastrate sau cu montaj sub corpurile de mobilier suspendate.

 

Pentru a păstra un look contemporan trebuie să rămâi devotat unui aranjament simplu, linear. Poți să  obții acest look cu tuburi de iluminat retro sau cu aplice albe la fel cu cele din imaginile de mai jos.

Corpurile de iluminat de pe tavan îți voroferi iluminatul general de care ai nevoie iar aplicele un iluminat  mult mai bine direcționat.

Dacă sunteți suficient de norocoși încât să aveți și o sală de luat masa, veți avea oportunitatea de a  adăuga mai multe corpuri de iluminat cum ar fi un candelabru elegant sau o plafonieră. Un corp de  iluminat ieftin care poate fi folosit în bucătărie este candelabrul clasic cu abajur rotund.

Mai jos aveți câteva idei pentru a creea un look complet nou cu aceste corpuri de iluminat moderne:

 

1. Dacă preferați simplitatea, va recomandăm PENDUL NOWODVORSKI VERO III

 

2. PENDUL NOWODVORSKI FEZ se potriveste deasupra unei mese de bucătărie.

3. Veșnica formă de sferă a PENDUL NOWODVORSKI COLIN este perfectă deasupra unei insule de bucătărie.

4. Dacă vreți spoturi de mare precizie, PLAFONIERA NOWODVORSKI BOX reprezintă o alegere frumoasă.

5. Puteti lua în calcul APLICA NOWODVORSKI FINN dacă aveți spațiu disponibil pe peretele bucătăriei.

  Produsul a fost adaugat in cos