Corpurile de iluminat inspirate din basme - alternative prin care cei mici pot scăpa de frica de întuneric

Până acum tot am vorbit despre cum luminăm corect încăperile principale din locuință, cum le aplicăm o notă de originalitate și multe altele din această sfera. Însă a venit momentul să detaliem puțin un subiect de mare interes în zilele noastre, dar și puțin îngrijorător – frica de întuneric a copiilor și cum ar putea fi aceasta alungată.

Camera copilului se poate spune că este singura încăpere din propria locuință ce pare ruptă din paradis. Ea nu poate fi mobilată și amenajată oricum, ci cu tot felul de corpuri drăgălașe, viu colorate, ce pot face pe oricine îi calcă pragul să se simtă că într-un adevărat basm. Totuși, chiar și mobilată corespunzător, de ce copilașii mai resimt acea frică de întuneric?

Lumina din camera copiilor – supereroul în acțiune pe timp de noapte!

O cameră complet întunecată provoacă o oarecare frică pentru fiecare dintre noi. Având în vedere că pentru unii adulți lipsa luminii creează un mediu perfect pentru a se instala panica, în cazul copiilor lucrurile sunt duse mult mai spre extrem.

Frica de întuneric dispare treptat, iar procesul începe din momentul în care cei mici au un aliat pe măsură pe toată perioada nopții. Este vorba despre corpul de iluminat din camera lor. Acesta nu poate fi unul banal, ales pentru eleganța sa, de exemplu, ci unul haios, cu totul și cu totul vesel, unul ce le poate furniza celor mici un plus de siguranță.

Alegeți împreună „protectorul” copiilor pe timp de noapte!

Poate nu realizăm complet acest lucru, însă frica de întuneric poate fi extrem de profundă la copii. Este important să luăm măsuri la timp pentru ca cei mici să se simtă mereu în siguranță în camera lor. Noi înțelegem cât de important este pentru ei să aibă un aliat puternic pe toată perioada nopții, așa că în cadrul magazinului nostru v-am pus la dispoziție o mulțime de corpuri de iluminat pentru camera copilului extrem de copilăroase.

Accesează magazinul nostru împreună cu copilul tău și alegeți amândoi corpul de iluminat cel mai „puternic”! Avem și noi câteva recomandări pentru voi:

·         Pentru copiii ce nu se pot despărți de ursulețul de plus, fiind protectorul lor mereu, aplica Honey I sau Honey Spiral III reprezintă o alegere inspirată. Suportul aplicii, partea ce vine prinsă de perete, este reprezentată de un usulet roz și o inimă de asemenea roz situată în stânga sa. În cazul modelului spiralat, aplica dispune de 3 becuri acompaniate de același ursuleț viteaz!

·         Aplica Plane reprezintă un cadou minunat pentru copii dornici de aventură, cei care sunt siguri că pot cuceri lumea! Luminând întreagă camera pe timp de seară, frica de întuneric va dispărea cât am clipi!

Bineînțeles, aplicile enumerate până acum sunt doar o mică parte din categoria diversificată pe care v-am pus-o la dispoziție. Puteți opta la fel de bine și pentru un pendul de tavan, în jurul căruia se creionează o adevărată poveste. Fiecare pendul spune o altă poveste – subacvatică, poveste cu prinți și prințese, cu bufnițe curajoase și multe altele.

Pentru camera fetițelor, recomandările noastre sunt plafonierele cu flori viu colorate. În acest fel, fiecare seară va fi una magică, de pe urma căruia somnul copiilor va fi odihnitor și liniștit.

Va invităm să reveniți la categoria de corpuri de iluminat pentru camera copilului. Pentru o alegere mai rapidă, în concordanță cu ceea ce căutați, puteți folosit filtrul de căutare din stânga paginii.

  Produsul a fost adaugat in cos