Culoarea anului 2020 în materie de design interior: Classic Blue

Culoarea anului 2020 în materie de amenajări interioare a fost nominalizată. Deja am pregătit stocurile de produse îmbrăcate în culoarea noului an, care subliniază o însemnătate aparte și anume de a reprezenta starea actuală a lumii. Aleasă nu oricum, ci în urma unei analize complete a trendurilor din industria designului interior, Classic Blue este nuanța care promite să înfrumusețeze locuințele românilor în 2020. 

 Nuanța ce aduce aminte de culoarea cerului la răsărit este și recomandarea noastră în materie de textile, corpuri de iluminat, tablouri și alte obiecte de decor, iar variațiile de tonuri promit să acopere o listă lungă de preferințe.  

 Tonurile de albastru, o paletă dinamică pentru amenajări interioare de poveste 

 Se spune că micile detalii pot face marile diferențe. Acolo unde stilul de amenajare este unul clasic și dorința este de a păstra acest registru, reîmprospătarea design-ului poate fi cu succes efectuată cu ajutorul unor detalii minimaliste care să redea culoarea anului 2020. Un exemplu în acest sens sunt tablourile cu finisaj glossy, pictate manual pe care le regăsiți în portofoliul nostru. Sunt deosebite, chic și pot reda aspectul elegant al interiorului, prin amplasarea lor strategică.  

 Cu siguranță că ceea ce se dorește a fi transmis prin nuanțele în vogă din noul an este ideea de profunzime. Terapia prin culori are efecte binecunoscute și a devenit un trend ca alegerile în materie de design interior să fie raportate la cele care pot reda starea de spirit și energia de care oricine are nevoie.  

 Ei bine, paleta cromatică a anului 2020 promite să inspire calm și o stare generală de liniște în locuințe. Despre albastru în general se știe că este o culoare ce oferă luminozitate interioarelor, deci albastrul clasic și tonurile adiacente ale acestuia vor fi indiscutabil în atenția românilor în următoarea perioadă și în anul ce urmează. Fiecare își poate creea atmosfera dorită, optând pentru articole pentru casă definite de astfel de tonuri-începând de la mobilier și până la textile diverse și decorațiuni.  

 Pentru ca efectul să fie însă unul scontat, dorim să subliniem importanța pe care iluminarea o are în acest context. Este practic detaliul în puterea căruia stă succesul de a beneficia de un ambient de vis. Așadar, iată că e necesară o reorientare și în ceea ce privește corpurile de iluminat. Știai că aceste elemente de decor, cu rol funcțional și estetic deopotrivă, îndeplinesc un scop crucial în locuință? Sunt cele care pot dicta starea de relaxare, de emoție, de energie, chiar de teamă resimțite. Iată deci de ce recomandăm ca în planul de redecorare să luați în calcul și acest aspect.  

 Bineînțeles, asta nu înseamnă că sunt singurele recomandări pe care puteți miza, pentru că se preconizează deja o afinitate pentru decorurile minimaliste care pun accent și pe materiale naturale, deci culoarea lemnului cu diversele ei variații. Spre exemplu, în materie de textile pentru casă, rămân valabile și culorile uni, paleta clasică rămânând o opțiune de asemenea în acest sens. 

 Marele avantaj al românilor, s-ar putea spune așa, în anul ce urmează e că pot avea o casă în tendințe și fără a fi necesar să redecoreze complet. Alegerile minimaliste, de tipul unui tablou, a unei pături spre exemplu pentru dormitor ori a altor articole decorative din același registru (practic și estetic totodată), pot fi soluția rapidă și la îndemână de a integra culoarea anului 2020 în decor, pentru a reda prospețimea dorită în locuință. 

  Produsul a fost adaugat in cos