Cum alegem iluminatul exterior

Iluminatul exterior reprezintă un mod simplu și economic de a adăuga frumusețe, siguranță și securitate locuinței. Corpurile de iluminat exterioare sunt printre primele detalii pe care le vor observa musafirii și îi vor ajuta să-și creeze o prima impresie despre locuința dumneavoastră. Aplicele bine proporționate și stilate adaugă un plus de frumusețe și stil la exterior și, de asemenea, vor ghida în siguranță musafirii către ușa locuinței. Cele mai importante aspecte de luat în considerare când alegem iluminatul exterior sunt mărimea, culoarea și stilul. Să înțelegem mai în detaliu modul în care acești factori pot îmbunătăți designul exterior.

Mărimea

Când alegem aplicele pentru intrare, trebuie să reținem o regulă simplă - înălțimea aplicei trebuie să fie raportată la înălțimea ușii de intrare.

Dacă doriți să puneți o singură aplică la intrare, aceasta ar trebui să aibă aproximativ o treime din înălțimea ușii.

Dacă doriți să puneți două aplice, de fiecare parte a ușii, acestea ar trebuie să aibă aproximativ un sfert din înălțimea ușii.

 

Culoarea

Alegeți o culoare care arată elegant și îmbunătățește aspectul exteriorului.

1. Bronzul reprezintă o culoare populară combinată cu tonurile pământii. Există mai multe variante de bronz disponibile pe paiață. Câteva dintre acestea ar fi bronz arhitectural, coral negru, auriu negru, bronz, mahon marmurat.

2. Negru și titan sunt de asemenea culori disponibile pentru aplicele exterioare dar bronzul vă oferă mai multe opțiuni.

3. Mai puteți găsi nuanțe de alb, gri sau sticlă mată și transparentă.

Odată ce ați ales mărimea și culoarea trebuie să alegeți stilul care vi se potrivește.

 

Stilul

În primul rând, trebuie să vă uitați la arhitectura de bază a locuinței și să alegeți un stil complementar. Prima dată alegem aplicele pentru ușa principală, deoarece vor primele ce vor atrage atenția oricărui vizitator iar apoi, putem trece la alegerea celorlalte corpuri de iluminat pentru exterior. Pentru uniformitate, este de preferat să alegem corpuri de iluminat din aceeași colecție cu aplicele de la intrare dar acest aspect nu este unul obligatoriu.

Socializăm pe Facebook și Google+, schimbăm idei pe Pinterest și ne vedem pe Instagram.

  Produsul a fost adaugat in cos