Cum alegem pendulul perfect

Iluminatul locuinței este cel mai important factor când ne gândim la funcționalitatea și ospitalitatea casei. Pendulul se poate folosi în camerele locuinței în care este nevoie de lumină focusată pentru anumite activități sau când dorești un corp de iluminat ambiental atârnat dintr-un tavan înalt. în funcție de necesități sau de efectul decorativ pe care încerci să-l obții, pendulul poate fi soluția perfectă.

Iluminatul pentru activități. Scopul principal și cel mai des folosit al pendulului este cel de a ilumina spațiul de lucru. Indiferent dacă e în bucătărie, deasupra barului, a insulei de bucătărie sau deasupra blatului de lucru, pendulul îți oferă siguranță și claritate în momentul în care execuți anumite activități. în locurile în care e nevoie și de lumină ambientală și de lumină pentru diferite activități se pot folosi întrerupătoarele dimmabile, care oferă posibilitatea de a regla intensitatea luminii în funție de necesități.

Tipul de pendul. La fel cum găsim diverse modele de veioze, pendulele vin în mai multe variante. Pendulul cu abajur textil oferă o strălucire difuză datorită luminii care răzbate prin materialul abajurului. Acest model de pendul poate fi folosit deasupra mesei din dining sau deasupra insulei din bucătărie unde e nevoie de o lumină difuză pentru servit masa sau pentru activități distractive. Pendulele din sticlă sunt perfecte pentru a maximiza cantitatea de lumină, emit o lumină focusată și sunt indicate deasupra unui birou sau suprafață de lucru.

Pendule pentru decor. Trendul designului interior așează pendulul în topul corpurilor de iluminat fashion pentru interior. Deseori pendulele sunt achiziționate pentru estetica pe care o au sau o oferă încăperilor în care sunt montate. Abajururile în formă de flori sau frumos lucrate manual au transformat pendulele în obiecte de artă pe care le îndrăgim. Răsfoiți revistele de home decor și veți descoperi că pendulele au o importanță estetică mai mare decât cea funcțională.

Iluminatul de ambient. Pendulele pot fi folosite deasemenea într-un mod artistic și decorativ pentru a lumina spațiul. Deschiderile pe mai multe etaje sau camerele cu spații vaste maximizează aspectul unui pendul cu fir lung. Abajururile din sticlă, textil sau cu efect tiffany fac din pendul un obiect unic și atractiv.  în locuința ta poți folosi pendulul ca și obiect decorativ și de iluminat ambiental în același timp.

Indiferent dacă dorești să-ți luminezi masa de lucru din bucătărie sau doar vrei să-ți infrumusetezi locuința, pendulul va face o treabă minunată. Deasemenea, luați în calcul folosirea pendulului și în camera copilului pentru a ilumina eficient biroul sau locul de joacă. Măsurați distanță de la tavan până la locul pe care doriți să-l luminați și țineți cont de acest aspect când comandați un pendul on-line sau din catalog. Pendulele reprezintă o modalitate accesibilă de a transforma și înfrumuseța un spațiu.

Dragi cititori, utilizați pendule pentru a vă lumina încăperile? Ați găsit vreun model în magazinul nostru pe care ați dori să-l aveți? Ne puteți spune în secțiunea de comentarii de mai jos.


  Produsul a fost adaugat in cos