Cum să alegem iluminatul în baie

Pentru a menține look-ul apartamentului este important să alegem corpuri de iluminat care să completeze tipul de baie pe care îl avem.

Băile de familie

Pentru a putea îmbăia copiii e bine să creăm spații luminoase pentru a nu rata nici un loc murdar. De asemenea putem monta un întrerupător dimmabil pentru a savura o baie în liniște după ce copiii s-au dus la culcare.

În apartament

Din moment ce sunt mai mici decât băile de la casă, este important să le menținem bine luminate. În special dacă nu au o fereastră spre exterior. O oglindă cu lumini integrate este de ajutor pentru machiaj sau aranjat iar luminile încastrate vor maximiza spațiul din baie.

Băile clasice

Pentru băile în stil clasic sau antic, mai ales dacă discutăm despre o casă veche, e bine să alegem corpuri de iluminat care să reflecte stilul încăperii. Asta nu înseamnă că baia trebuie să fie întunecată, oricând putem folosi surse moderne (LED sau economic) în corpuri de iluminat elegante.

Băile moderne

Pentru băile în stil contemporan putem alege corpuri de iluminat cu becuri LED sau putem folosi spoturi îngropate pentru un design fără linii. Un spațiu luminos este recomandat pentru a evidenția designul dar putem adăuga un întrerupător dimabil pentru a creea o stare de spirit mai relaxantă atunci când simțim nevoia.

Odată ce am stabilit stilul corpului de iluminat, trebuie să ne decidem ce tip de corp de iluminat ne dorim. Țineți minte că este de preferat să alegem corpuri de iluminat care sunt create pentru spații cu apă și abur.

Plafonierere

Perfecte pentru a ilumina uniform întreaga baie. Avem o mulțime de plafoniere în diferite stiluri și forme.

CUMPĂRĂ PLAFONIERE >

Aplice sau spoturi

Perfecte pentru a focusa lumina în anumite zone ale băii. Unele sunt mobile putând fi orientate acolo unde este nevoie de mai multă lumină, cum ar fi în zona oglinzii.

CUMPĂRĂ APLICE >

Oglinzi cu iluminat

Ideale dacă avem nevoie de mai multă lumină pentru bărbierit sau aplicat machiajul. De obicei pot fi utilizate separat de iluminatul principal.

CUMPĂRĂ OGLINZI >

Atenție! Apa și electricitatea nu se înțeleg așa că vă sfătuim să cereți sfatul unui specialist înainte de a monta corpurile de iluminat în baie.

Pentru idei, promoții sau alte sfaturi ne poți urmări pe FacebookGoogle+ sau Pinterest.

  Produsul a fost adaugat in cos