Iluminat în spații office - amenajare în sala de conferințe

Iluminarea potrivită poate face diferența în orice fel de spațiu. Nu mereu avem opțiunea ca lumina naturală să ne pătrundă spațiile, de aceea alegerea unui iluminat de calitate va transforma complet o încăpere, luminozitatea potrivită contopindu-se într-un echilibru armonios cu umbrele și detaliile.

Iluminatul din spațiile office, mai ales în sala de conferințe

Un factor important al spațiilor închise este folosirea corectă a luminii. Fiind trei nuanțe de lumină albă, depinde foarte mult de ce fel de încăpere dorești să aduci la viață. În ceea ce privește o sală de conferință, atmosfera trebuie să fie relaxantă și lumina să nu fie obositoare, suprasolicitând ochii. O nuanță prea puternică ar putea face că angajații să adoarmă în coate sau, în timp ce le vorbești, concentrarea acestora să fie pe cu totul altă planetă.

Puterea luminii corecte

Pentru un spațiu închis fără ferestre, de preferat ar fi să folosești tonuri neutre. Lumina caldă este prea blândă și relaxanta, iar lumina rece, deși te ajuta să te concentrezi și să distingi mai bine detalii și culori, la un moment dat poate deveni cam mult de suportat.

Alegerea unei lumini neutre, o combinație între lumina caldă și rece, nu va solicita prea mult ochii, deoarece aceasta este cea mai apropiată de lumina naturală. Tipul de lumină la care oamenii sunt expuși influențează nu numai starea lor, ritmul circadian și sănătatea mintală, dar afectează până și productivitatea și creativitatea.

Studiile arată că cei care lucrează într-o lumină naturală, au ochii mai puțin obosiți, au mai puține dureri de cap și vederi încețoșate. Dispunem de opțiuni moderne de corpuri de iluminat, potrivite pentru design-uri elegante, dacă vrei să adaugi accente vintage și chiar și variante pentru sălile cu detalii minimaliste.

Alegerea unei lumini neutre va asigura ce e mai bun din cele două lumi. Dacă dimineața angajații ar trebui să își scalde vederea în lumina puternică și rece pentru a fi alerți și a se concentra mai bine, pe măsură ce ziua trece lumina ar trebui să fie schimbată pe tonuri calde, pentru a se destinde și a-și continua productivitatea. Lumina neutră, asigură o ambianță echilibrată și nu este ca un șoc pentru performanță.

Luxul din Luxuriante

Având design-uri impecabile, materiale calitative, modele în trend și de bun gust, corpurile de iluminat de la luxuriante.ro vor fi accentele care for face diferența dintr-un spațiu office. Corpurile de iluminat alese corect pot fi punctul de atracție atunci când pășești într-o încăpere banală. Unei săli de conferințe cu pereți albi, neîncărcată, îi poți da un spark interesant alegând niște corpuri mai ieșite din comun. Când pășești în sală, fixarea atenției tale va fi pe obiectul decorativ cel mai frumos, iar cu lumina potrivită, ambianța te va menține acaparat pe tot parcursul discuțiilor. Cine zice că ședințele trebuie să fie plictisitoare?

Desigur alegerea ideală pentru spațiile office, sunt becurile LED. Spre deosebire de lumina fluorescentă, cea LED este una dintre cele mai bune lucruri pe care le poți face pentru spațiul de muncă al angajaților și afacerea ta.

Pe lângă faptul că este mult mai eficientă din punct de vedere energetic, trebuie să te gândești că persoanele pot fi bombardate la locul de muncă de diferite tipuri de lumină, de la monitoare, telefoane, televizoare, ceea ce le vă scădea moralul și implicit performanța și calitatea muncii lor.

Alegerea becurilor LED potrivite, împreună cu intensitatea și culoarea temperaturii luminii artificiale, au efect asupra tensiunii arteriale și a pulsului. Nu trebuie neapărat să te rezumi la a alege spoturi sau plafoniere, îți poți da frâu liber inspirației și poți adăuga chiar și niște pendule interesante.

Indiferent de cum decizi să accesorizezi spațiul tău business, corpurile de iluminat Luxuriante sunt raza de lumină care îți urează primul “Bun venit!” când intri într-o încăpere.

  Produsul a fost adaugat in cos