Iluminatul casei de la țară - idei de pus în practică

Finalul de an reunește familia și face ca momentele petrecute împreună să fie o adevărată bucurie în viață. Mai cu seamă că vine perioada sărbătorilor și timpul liber, mini vacanțele cu această ocazie, va retrageți la casa de la țară. Sărbătorile în stil tradițional sunt cu atât mai fermecate. Propunem să aducem în prim plan iluminatul potrivit în acest spațiu.

Case mici, dar cochete

O astfel de casă ar putea fi ceva mai greu de decorat și amenajat, pentru că o grijă în plus este legată de dorința de a nu aglomera spațiul. Este nevoie de spațiu deosebit și funcțional, care să va încânte. Aici merg de minune plafonierele. Sunt potrivite în mod special cele simple sau cele cu accente metalice, dar mai ales cele ce includ lemn. Acestea sunt reprezentative pentru stilul industrial mai ales, iar în simplitatea conceptului lor se vor încadra perfect în casa de vacanță de la țară.

Iată una din idei aici:

La polul opus sunt desigur casele de vacanță mai spațioase, cu tavan înalt, case impunătoare pe care le distingi a fi mai sofisticate de la exterior în primul rând. De data aceasta soluția iluminatului nu vine neapărat de la corpuri de iluminat supradimensionate sau încărcate - nu candelabrele sunt o soluție - ci de la plafoniere, din nou.

O recomandare este legată de accentele metalice și de culoarea bronzului, cea care te transpune în mediul acela ușor rustic. Iată o variantă, cu două brațe:

Aplice, veioze și ce alte opțiuni sunt ușor și estetic de integrat în casa de la țară.

Stilul rustic este prezent și în colecțiile noastre de corpuri de iluminat. Din rândul aplicelor spre exemplu corpuri utile la rândul lor, recomandarea este Nowodvorski Dakar. Aduce aminte de lămpile de odinioară și de iluminatul clasic, așadar becul este în formă de flacără. Așezată pe perete, cu al său cadru metalic simplist, dă impresia că susține mai degrabă o lumânare.

Are un farmec aparte ce-i drept și merge de minune în spații nu foarte mari, pe holuri înguste spre exemplu, unde veți dori un accent de culoare. Dacă este posibil ca în acest spațiu să poată fi realizat un culoar luminos de acest gen, cu atât mai interesant. Pot fi expuse tablouri, înrămate amintiri, iar printre acestea astfel de corpuri de iluminat sunt ideale.

În schimb, Don s este versiunea de aplică potrivită la exterior. Va emite o lumină galbenă, potolită și nu intensă, de aceea este indicat un astfel de corp de iluminat într-un punct anume: lângă ușă spre exemplu.

Revenind în interior din nou, veiozele pot fi și ele o alegere bună. Au avantajul de a fi versatile și ușor de mutat. Dacă ne gândim în această perioadă când casa începe să fie amenajată cu luminițe și decor de Crăciun, o veioză va permite să o mutați acolo unde aveți nevoie și când aveți nevoie - în colțul de lectură de ce nu, pe noptieră etc.

Elegant sau simplu?

Spoturi? Oricand!

Spoturile pot fi parte din iluminatul exterior, pe aleea pietonală spre exemplu, dar și în interior. Pentru că au la bază conceptul de a pune accent pe un loc anume, spot it, acestea vor fi o soluție în locuri cheie. Chiar dacă acestea nu sunt neapărat de stil rustic, ele sunt de altfel ușor de integrat în aproape orice decor, ideale în băi!

Vă propunem variante diverse pentru că mai ales acum iluminatul casei joacă un rol cheie în decor. De Crăciun toate casele sunt luminate și împodobite. Între funcțional și estetic aveți nevoie de soluții potrivite. Va așteptăm în cadrul paginii noastre, www.luxuriante.ro , pentru a descoperi toate variantele.

  Produsul a fost adaugat in cos