La ce trebuie să ne gândim înainte de a cumpăra corpuri de iluminat în baie

Dacă plănuiești să-ți modernizezi baia, sau o construiești de la zero, una dintre cele mai importante decizii pe care trebuie să o iei este alegerea tipului de corpuri de iluminat. La fel ca în oricare altă încăpere a locuinței, alegerea pe care o vei face va fi factorul decizional între succesul sau eșecul designului interior.

Băile sunt de multe ori, cele mai funcționale încăperi din locuință și în consecință, este important ca iluminatul să fie potrivit tipului de activități pentru care folosim camera. Ce ne dorim de la sistemul de iluminat, diferă în decursul zilei. Dimineața, avem nevoie de lumina cât mai naturală pentru a ne putea trezi ușor și pentru a ne pregăti pentru ziua încărcată de la serviciu. Seara, poate preferăm o lumină puțin mai blândă în timp ce ne relaxam cu o baie fierbinte în spumă. Corpurile de iluminat trebuie să poată face față oricărei situații.

Mulți dintre noi, alegem să montăm un singur corp de iluminat în mijlocul băii și ne chinuim doar cu acesta. De cele mai multe ori, problema este că în acest fel nu putem modifica intensitatea luminii decât înlocuind becul. De asemenea, când ești în fața oglinzii, vei observa că stai chiar în lumina de care ai nevoie. Sunt o mulțime de soluții în iluminatul băii care te vor ajuta să treci peste această problemă, de la oglinzi cu iluminat până la aplice montate pe lateralul oglinzii. Dacă te asiguri că aceste corpuri de iluminat pot fi operate de la un întrerupător separat de cel pentru lumina centrală, vei avea o soluție perfectă pentru a modifica intensitatea luminoasă din baie.

O alegere populară în prezent o reprezintă oglinzile iluminate. După cum sugerează și numele, acest tip de oglinzi sunt iluminate de becuri led sau tuburi neon încastrate în corpul oglinzii. Din moment ce becurile nu sunt vizibile din cauza sticlei mate, efectul pe care acestea îl crează este uimitor. Gândește-te la cabinele de probă de pe Brodway, doar că tu ești vedeta.

Alege-ți corpurile de iluminat potrivite pentru baie, și poți să o transformi dintr-un spațiu igienico-sanitar într-un spa ultra luxos. Oferă-i celei mai mici încăperi, cel mai mare efect WOW.

 

Socializăm pe Facebook și Google+, schimbăm idei pe Pinterest și ne vedem pe Instagram.

  Produsul a fost adaugat in cos