Plafoniere - cum și unde le alegem în funcție de spațiu și cameră

Pentru că sunt produse de mare interes pentru voi, era cazul să dezbatem aici pe blog câteva aspecte ce caracterizează plafonierele. Cel mai bine este să aflați de la experții în domeniu cum se montează și unde se montează mai exact o plafonieră, în funcție de tipul său.

Scopul nostru, prin intermediul acestui articol publicat pe blog, este de a vă ușura alegerile la capitolul plafoniere. Vă vom oferi în rândurile ce urmează și exemple aferente fiecărei încăperi discutate.

Plafonierele pentru bucătărie

Începem cu bucătăria, pentru că e spațiul în care avem cea mai mare nevoie de lumină. Tot mai la modă în ultimul timp sunt bucătăriile open space, alăturate livingului. Dacă aveţi o astfel de bucătărie, veţi avea nevoie de plafonieră ce poate oferi o lumină puternică, pătrunzătoare, însă neapărat să fie caldă!

Regăsiți recomandarea noastră pentru voi aici. Bineînțeles, recomandarea noastră ține cont și de design. Albul este specific bucătăriilor românești, deci probabil va fi de interes. Există o mulțime de alte modele ce pot funcționa cu 3 becuri: trebuie doar să reveniţi în cadrul magazinului nostru pentru a le descoperi. Avem de asemenea și o mulțime de plafoniere impunătoare, recomandate doar în cazul în care spațiul deshis este înalt.

Plafoniere pentru baie

Pentru baie știţi prea bine că aveţi nevoie de o plafonieră și de nimic altceva în schimb. Plafoniera în cauză trebuie să fie izolată, pentru a nu permite pătrunderea apei sau a prafului în interiorul său. Lustrele nu pot face acest lucru, deci optaţi din start pentru o plafonieră.

Dacă baia este mică, are mai puțin de 10 mp, atunci o singură plafonieră va fi suficientă pentru a lumina întreg spațiul. Totuși o alternativă aici ar putea fi o plafonieră mai mică pe care să o montaţi deasupra oglinzii. Pintre cele mai practice în cest sens sunt cele mobile, cele pe care le puteți mișca după bunul plac. Recomandarea noastră aici - găsiți modelul în cauză și pe alb, dar și pe negru.

Plafoniere pentru balcon

Poate că nu toată lumea înțelege rolul plafonierelor în balcon, însă să știţi că sunt din cale afară de utile. În plus, pot contribui activ la compunerea unui decor de vis în balcon. Aici nu putem vorbi de plafoniere simple, ci de cele tip pendul sau felinar. Până la urmă, lumina pe care o oferă trebuie să fie una mai slabă pentru a vă ajuta să vă relaxaţi.

Colecția de plafoniere EMIBIG PRISM este recomandarea noastră pentru voi. Acestea se integrează perfect atât într-un decor modern, cât și în unul clasic, poate chiar rustic.

Plafoniere pentru birou

Filmele ce se învârt în jurul sferei business prezintă întotdeauna birouri impunătoare, spații extrem de mari în care sunt amplasate birouri, cele mai multe dintre ele cu priveliști de senzație. Însă, să revenim la realitate, aşa cum este ea. Ca și în cazul balconului, aveţi nevoie de o plafonieră tip pendul, iar aici nu contează dacă e fixă sau mobilă. Poate fi vorba chiar despre două astfel de plafoniere, montate pe o parte și pe partea cealaltă a biroului.

Revenind în cadrul magazinului nostru, veţi regăsi o mulțime de astfel de plafoniere. Alegerea va fi despre ce vă inspiră să munciți mai mult, să aveţi randament optim și nu uitaţi că trebuie să se integreze perfect în decorul deja construit.

Pentru camera copiilor, recomandarea noastră rămâne în continuare gama de aplice și pendule pe care le găsiți într-o rubrică separată, aici: https://www.luxuriante.ro/iluminat-camera-copilului/.

Vă așteptăm în cadrul magazinului nostru pentru a intra în contact cu întreaga colecție de plafoniere pe care v-o punem la dispoziție. Alegeţi înțelept pentru fiecare spațiu în parte și nu uitaţi să aveţi în vedere sfaturile noastre.

 

  Produsul a fost adaugat in cos