Blog-Recomandarile noastre

Punem baia în lumina potrivită!

Lumina din baie este extrem de importantă, atât din punct de vedere al ambientului dorit, cât și al intensității. În plus, fiecare persoană are preferințe în ceea ce privește căldura becurilor, dar este important să alegi temperatura în concordanță cu spațiul băii și necesitățile tale personale.

De ce este importantă temperatura aleasă și câtă lumină ai nevoie

Temperatura de culoare trebuie să fie cu tentă de alb cald (2700K) sau alb neutru (4000K), pentru ca lumina să nu distorsioneze culorile. Acest lucru este esențial pentru femeile ce se machiază în baie.

În principal într-o baie trebuie să fie o sursă de lumină generală, cum ar fi o plafoniera, ce poate fi montată în mijlocul încăperii și surse de iluminat locale, ce deservesc anumitor zone ale băii, ca de exemplu iluminatul de la oglinda sau din zona dușului sau căzii. Plafoniera sau lustra trebuie să răspândească o lumină difuză și ideal ar fi să o amplasezi în așa fel încât să te lumineze din spate când te privești în oglindă. În cazul iluminatului din zonele umede ale căzii și dușului, este recomandat să se folosească spoturi cu fascicul larg, ce au protecție ridicată împotriva pătrunderii apei și prafului.

În cazul oglinzii din baie, trebuie să fie dispuse cel puțin două surse de iluminat, în lateralele acesteia. Astfel, vei obține o lumină uniformă care nu va produce umbre sau strălucire în exces, ceea ce este extrem de important în cazul persoanelor ce se machiază acolo sau dacă vrei să obții un bărbierit perfect. Dar dacă ai o baie mică, singura sursă de lumină care îți trebuie este cea de la oglindă, fără a fi nevoie de o lumină generală.

Încearcă și iluminatul mai ieșit din comun

Trebuie să îi acorzi băii aceeași importanță ca restul încăperilor din casă. Și aici îți petreci o bună parte din timp, de aceea amenajarea băii constituie un punct important. Este locul unde te trezești după ce te speli pe față, deci contează mult și ambientul creat, fiindcă nu vrei să-ți începi ziua cu o dispoziție proastă, ci una excelentă.

Poate pentru unii plafonierele sau aplicele sunt cam plictisitoare, iar dacă îți și construiești o casă nouă, atunci posibilitățile tale sunt nenumărate. Stilurile se schimbă, iar oamenii se inspiră tot mai mult de pe site-uri home & deco sau Pinterest. În cazul în care mergi pe o baie în care folosești marmura sau faianță în culori neutre sau non-culori ca negrul și albul, atunci clar baia ta va fi una elegantă. Spoturile sunt cele ce mențin aspectul de lux, fiind minimaliste. Aduc un plus de rafinament băii și sunt de bun gust.

Dacă mergi pe stilul boho chic, minimalist, aerisit, cu plante și detalii din lemn, atunci de ce să nu optezi pentru un iluminat mai neconvențional? Poți opta pentru pendulele cu aspect vintage sau cele cu formă abstractă, cum ar fi pendulele cu becuri mari. Acest design este unul contemporan, extrem de apreciat în 2021. Rezultatul va fi o baie modernă, ce îți dă senzația de spațiu curat și îți aduce confort psihic. Optează chiar și pentru pendulele ce au elemente aurii pentru un plus stilistic de efect.

Stilul industrial - în topul preferințelor din acest an

Baia este oaza de relaxare a oamenilor, totuși fiecare își pune amprenta personală în stilul acesteia. Se observă o preferință și pentru stilul industrial, aspectul nefinisat, brut, al multor elemente din baie. Oamenii adoră podelele din lemn natural sau bambus, cărămizile cu aspect antichizat și metalele ca bronzul, cuprul sau cele de nuanță neagră. Iluminatul industrial poate deveni atracția principală când intri în baie, datorită aspectului său interesant.

Vei regăsi la noi iluminatul potrivit, în tendințe, pentru a obține baia visurilor tale, pentru orice stil ai opta.

Ce corpuri de iluminat folosim în amenajarea mansardei

 

Pentru mulți dintre noi, mansarda este un refugiu, locul perfect pentru a crea o zonă de relaxare. În timp, acest tip de spațiu a devenit se pare un bun motiv de a extinde suprafața casei, în sensul în care să câștigați extra spațiu, o cameră în plus sau, de ce nu, chiar un etaj în plus.

Dacă s-a ajuns la partea de amenajare, atunci inevitabil vine și grija ce ține de iluminat. Știți cum se spune, puneți în lumina bună zonele ce merită și vă veți bucura de un spațiu plăcut, veți căpăta un mood pe măsură atunci când veți petrece timp în spațiul cu pricina.

Ce corpuri de iluminat ar fi bine de folosit în mansardă?

Mai întâi de toate, să stabilim reperele general valabile. Depinde de tipul de amenajare a acestei zone. Dacă mansarda este amenajată ca un dormitor, atunci este de dorit ca la capitolul iluminat să mizați pe spoturi, precum și pentru veioze așezate pe noptiere. Vor crea un efect plăcut, permițând folosirea luminii pe zone, după nevoie.

Astfel de corpuri de iluminat pot fi suficiente, într-o mansardă ce se bucură și de ferestre generoase ca dimensiuni.

Mansarda ca loc de joacă pentru copil

Aici discutăm despre un alt stil de amenajare. Un spațiu colorat și jucăuș, ce urmează tematica ludică, vine cu aceeași cerință și la capitolul iluminat. Iar pentru cei mici dedicăm o categorie aparte, a corpurilor de iluminat vesele, cu motive: puzzle, flori, ursuleți sau avioane sunt printre propunerile noastre.

Mansarda, un loc de relaxare și pentru primit oaspeți

Ideea de a primi pe cineva în vizită în spațiul personal sună a invadare. Există așadar nevoia de a delimita foarte bine zonele. Dacă din această rațiune veți dori să oferiți mansardei un rol practic, să fie locul preferat unde vă adunați cu gașca de prieteni, unde jucați jocuri de societate, faceți planuri, vizionați filme, iluminatul trebuie să fie unul potrivit și adaptat.

Sunt recomandate plafonierele. Mansardele sunt de regulă un spațiu optimizat, nu au tavane înalte, motiv pentru care nu sunt recomandate candelabrele spre exemplu. Este important să nu aglomerați spațiul. Iluminatul potrivit poate fi oricând despre spoturi așezate strategic, poate chiar în tavanul fals sau benzile led, pentru că sunt și cu rol decorativ și pot crea o atmosferă aparte.

De asemenea, notabil este că mansardele sunt structuri din lemn. Acestea au un farmec aparte și implicit prin construcția în sine aduc un vibe special. Gândind la cum veți recrea aici un loc perfect pentru familie, un loc cozy pentru cei dragi, iluminatul trebuie să fie în concordanță.

Lustrele rămân desigur una din opțiunile versatile, oricând recomandate. Dintre acestea pentru o mansardă recomandăm pe cele a căror poziție poate fi ajustată.

Poate fi mansarda și o bucătărie open space?

Ideile sunt nelimitate. În funcție de structura casei, de amenajare per total, nu este exclus ca în mansardă să existe și o a doua bucătărie sau un bar. O idee fantastică ce se completează cu iluminat pe măsură. De data aceasta nu ar strica un pendul deasupra blatului, exact unde este zona de lucru și, din nou, spoturi în completare.

Un corp suspendat în această zonă, eventual unul în zona de dining vor fi binevenite. Atenție la dimensiuni, la nevoia de a lumina, fără însă de a vă încurca prea mult, în sensul în care pendulul să nu fie amplasat prea jos.

Oricând la luxuriante.ro veți găsi inspirație suficientă pentru a vă lumina corect orice zonă a casei sau iată, o așa zisă extensie a casei.

5 tendințe în iluminat de care să ții cont în 2021

Iluminatul interior este un element esențial atât pentru tipul de atmosferă ce vrei să îl creezi, cât și o parte importantă a designului de ansamblu. Lustrele contemporane au depășit de mult doar rolul de a ilumina o încăpere. Acum, în funcție de stilul pentru care ai optat în locuință, lustra trebuie să fie pe măsura așteptărilor, în special fiindcă este un element central, ce captează privirea de cum pășești într-o cameră.

În 2021, oamenii înțeleg că atât temperatura luminii, cât și aspectul lustrei pot închega ambientul sau îl pot ruina, dacă nu sunt alese corect. Mai jos noi îți propunem idei de iluminat în tendințele actuale, dar care cu siguranță nu se vor demoda.

 

1. Variante de lustre sau pendule cu accente aurii

 

 

 

Cele cu aspect antichizat în nuanțe de soft gold sau copper sunt des întâlnite în bucătarii. Datorită nuanței calde, acestea sunt ideale în cominație cu becuri de aceeași temperatură. În special în ce privește bucătăria, deasupra insulei sau a mesei principale, ai nevoie de un iluminat care să nu îți obosească ochii, dar care să și redea un aspect și mai plăcut mâncărurilor pe care le împarți cu familia.

Pendulele aurii se potrivesc cu o varietate de tipuri de mobilă, fie ea albă, neagră, gri sau cu aspect de lemn. Fiind elementele principale din încăpere, nuanța lor aurie este exact accentul de care ai nevoie pentru a obține un aer de modernism și care vor evidenția restul obiectelor din încăpere. Auriul nu trebuie să fie neapărat unul puternic, ci poți opta pentru variante mai subtile, dar care vor avea același impact vizual.

Este genul de lustră care se pliază atât pe stilul vintage, cât și pe cel modern.

 

2.Lustrele formate din becuri sunt un must-have

 

 

 

Stilul industrial este destul de preferat în designul caselor în 2021. Finisajele brute, neterminate cu aspect antic și culori neutre, redau unei încăperi un aer fresh de urbanism și eleganță totodată.

Accentele metalice negre sau gri sunt cele care reușesc să transpună o încăpere într-un stil inedit, pe care-l vezi deseori pe social media în rândul influencerilor. Amalgamul de becuri redau o luminozitate ideală în spațiile mai restrânse, iar forma unică și interesantă a lustrei, fac din aceasta vedeta principală a încăperii.

 

3.Lustrele din sticlă - pentru un design minimalist

 

 

 

Un alt design al interiorului apreciat de oameni este cel în nuanțe de bej, gri deschis și alb, care te duc cu gândul la mare și culorile nisipii predominante. Mulți preferă senzația de spațiu, de aer proaspăt, neîncărcat cu obiecte inutile. Minimalismul este tot mai adoptat în zilele noastre, căci oamenii au înțeles că nu au nevoie de prea multe să fie fericiți.

În cazul lustrelor de sticlă, acestea nu încarcă vizual încăperea, reușind totodată să mențină un ambient relaxat, stilat și rafinat.

 

4.Pendulele negre cu interior auriu

 

Pendulele în nuanțe de negru sunt extrem de elegante și pot fi introduse cu succes în orice încăpere. În mod special, acum sunt la căutare cele care au interiorul abajurului auriu.

Lumina reflectată în această nuanță, în combinație cu negrul exterior, aduc unei încăperi un echilibru vizual armonios. Această combinație este utilizată de oricine își dorește să aducă un plus de lux încăperilor.

 

5.Lustre de tip wind chimes - se încadrează oriunde

 

Lustrele care seamănă cu clopotele de vânt, acelea de la ferestre care produc sunete ce-ți ajung în suflet, sunt extrem de apreciate. Sunt versatile și la fel, se potrivesc oriunde, indiferent că decorul e clasic sau contemporan. Subtilitatea lor, formele liniare, alungite, redau camerei un aspect ordonat, sofisticat.

Pe site-ul nostru veți regăsi o gamă variată de lustre, potrivite chiar și pentru cele mai pretențioase gusturi.

Corpuri de iluminat în casa ta care să creeze atmosfera potrivită

Toată lumea își construiește casa visurilor, atunci când își permite și este atentă la anumite detalii care țin de compartimentare, prize și alte elemente.Totuși, un aspect care nu trebuie să fie ignorat este iluminatul din casă. De multe ori degeaba ai cele mai frumoase decorațiuni și un design pe care mulți și l-ar dori dacă nu sunt puse în valoare.

În fiecare cameră trebuie alese corpurile de iluminat necesare pentru activitățile care se desfășoară acolo. Poți opta pentru un corp central care să lumineze camera în orice moment și niște corpuri auxiliare care să ofere o lumină ambientală.

Există numeroase oportunități și variante în vederea alegerii cele mai potrivite când vine vorba de lumină în casă și există corpuri de iluminat care se pot schimba din lumină caldă în lumină rece sau invers, astfel încât să mulțumească orice membru din casă.

Ce impact poate avea un bec decorativ? 

Orice element ales cu grijă pentru care optezi să îți înfrumusețează casa trebuie ales cu atenție, astfel încât să se încadreze perfect în decor. La fel este și cu becurile. Un corp de iluminat ales corect poate face camera să pară mai mare, dacă este ales corect și luminează tot spațiul. Noile preferințe în materie de design interior tind spre parchetul negru și mobila de culori neutre. În aceste cazuri becurile pot deschide cel mai bine camera și o fac mai primitoare.

Un bec decorativ poate avea o forma interesanta, diferită de modelele obișnuite și poate fi așezat în casă într-un loc în care să fie el vedeta. Acestea pot fi și utile și să lumineze un colț mai retras, dar pot fi puse și ca piesă care întregește decorul.

Iluminatul băii 

Baia este locul în care fiecare membru din familie are nevoie de intimitate și timp pentru sine. În special becul de la oglindă trebuie ales cu atenție, astfel încât să poți vedea fiecare detaliu care ar putea să te deranjeze cu privire la aspectul fizic, fără să te chinui la o oglindă mică. În baie bărbații se bărbieresc și femeile se pensează deseori.

Corpuri de iluminat pentru baie poți găsi la noi pe site în funcție de dorințele tale și de aspectul acesteia. Poți opta pentru un corp alb simplu și niște aplice. Plafonierele sunt la mare căutare în ultima perioadă datorită luminii puternice și aspectului minimalist.

Corpuri de iluminat pentru sufrageriile elegante

 

Pentru persoanele cărora le place să se simtă ca la un restaurant de lux în propria casă, orice element poate redă acest sentiment și fiecare membru se simte special în fiecare zi.

În casele în care se optează pentru o sufragerie cât mai elegantă, cea mai bună variantă la corpul de iluminat este un candelabru somptuos care să atragă atenția fiecărei persoane care trece pragul. Acestea sunt cel mai potrivite în casele cu tavan înalt, deoarece se așează la o înălțime mai mare și permite iluminarea unei părți mai mari din cameră.

Pentru a vizualiza toată gama puteți accesa site-ul nostru https://www.luxuriante.ro/.

Iluminat în spații office - amenajare în sala de conferințe

Iluminarea potrivită poate face diferența în orice fel de spațiu. Nu mereu avem opțiunea ca lumina naturală să ne pătrundă spațiile, de aceea alegerea unui iluminat de calitate va transforma complet o încăpere, luminozitatea potrivită contopindu-se într-un echilibru armonios cu umbrele și detaliile.

Iluminatul din spațiile office, mai ales în sala de conferințe

Un factor important al spațiilor închise este folosirea corectă a luminii. Fiind trei nuanțe de lumină albă, depinde foarte mult de ce fel de încăpere dorești să aduci la viață. În ceea ce privește o sală de conferință, atmosfera trebuie să fie relaxantă și lumina să nu fie obositoare, suprasolicitând ochii. O nuanță prea puternică ar putea face că angajații să adoarmă în coate sau, în timp ce le vorbești, concentrarea acestora să fie pe cu totul altă planetă.

Puterea luminii corecte

Pentru un spațiu închis fără ferestre, de preferat ar fi să folosești tonuri neutre. Lumina caldă este prea blândă și relaxanta, iar lumina rece, deși te ajuta să te concentrezi și să distingi mai bine detalii și culori, la un moment dat poate deveni cam mult de suportat.

Alegerea unei lumini neutre, o combinație între lumina caldă și rece, nu va solicita prea mult ochii, deoarece aceasta este cea mai apropiată de lumina naturală. Tipul de lumină la care oamenii sunt expuși influențează nu numai starea lor, ritmul circadian și sănătatea mintală, dar afectează până și productivitatea și creativitatea.

Studiile arată că cei care lucrează într-o lumină naturală, au ochii mai puțin obosiți, au mai puține dureri de cap și vederi încețoșate. Dispunem de opțiuni moderne de corpuri de iluminat, potrivite pentru design-uri elegante, dacă vrei să adaugi accente vintage și chiar și variante pentru sălile cu detalii minimaliste.

Alegerea unei lumini neutre va asigura ce e mai bun din cele două lumi. Dacă dimineața angajații ar trebui să își scalde vederea în lumina puternică și rece pentru a fi alerți și a se concentra mai bine, pe măsură ce ziua trece lumina ar trebui să fie schimbată pe tonuri calde, pentru a se destinde și a-și continua productivitatea. Lumina neutră, asigură o ambianță echilibrată și nu este ca un șoc pentru performanță.

Luxul din Luxuriante

Având design-uri impecabile, materiale calitative, modele în trend și de bun gust, corpurile de iluminat de la luxuriante.ro vor fi accentele care for face diferența dintr-un spațiu office. Corpurile de iluminat alese corect pot fi punctul de atracție atunci când pășești într-o încăpere banală. Unei săli de conferințe cu pereți albi, neîncărcată, îi poți da un spark interesant alegând niște corpuri mai ieșite din comun. Când pășești în sală, fixarea atenției tale va fi pe obiectul decorativ cel mai frumos, iar cu lumina potrivită, ambianța te va menține acaparat pe tot parcursul discuțiilor. Cine zice că ședințele trebuie să fie plictisitoare?

Desigur alegerea ideală pentru spațiile office, sunt becurile LED. Spre deosebire de lumina fluorescentă, cea LED este una dintre cele mai bune lucruri pe care le poți face pentru spațiul de muncă al angajaților și afacerea ta.

Pe lângă faptul că este mult mai eficientă din punct de vedere energetic, trebuie să te gândești că persoanele pot fi bombardate la locul de muncă de diferite tipuri de lumină, de la monitoare, telefoane, televizoare, ceea ce le vă scădea moralul și implicit performanța și calitatea muncii lor.

Alegerea becurilor LED potrivite, împreună cu intensitatea și culoarea temperaturii luminii artificiale, au efect asupra tensiunii arteriale și a pulsului. Nu trebuie neapărat să te rezumi la a alege spoturi sau plafoniere, îți poți da frâu liber inspirației și poți adăuga chiar și niște pendule interesante.

Indiferent de cum decizi să accesorizezi spațiul tău business, corpurile de iluminat Luxuriante sunt raza de lumină care îți urează primul “Bun venit!” când intri într-o încăpere.

Accentuează decorul exterior al casei cu lumina potrivită

Dacă locuiești la casă, pe măsura spațiului generos ai nevoie de iluminat potrivit. Aleea de acces către garaj și casă nu sunt singurele zone ce au nevoie de lumină. Grădina, acum mai mult lăsată într-un con de umbră, casa în sine și arhitectura acesteia sunt zone ce au nevoie de extra lumină. Avem tendința de a sta mai mult în interior iarna, însă asta nu înseamnă că exteriorul este lăsat pe loc secund. Creează efecte inedite, cu accente de lumină acolo unde trebuie. Iată cum.

Stâlpii de iluminat pot contura aleea de acces în curte

Stâlpii de iluminat fac pereche bună împreună, așadar o dată aleși, aceștia trebuie să fie pe o parte și pe alta pe aleea de acces, fie exact la intrare, fie până la ușă. În funcție de arhitectura casei poate fi aleasă varianta becului în cutie metalică decorată, un stil perfect pentru casa de vacanță, rustică, pentru cabane sau pentru cei a căror preferință a fost amenajarea în stil parizian.

Pentru cei care preferă mai degrabă un accent modern dispunem și de stalpi de iluminat cu design simplist, accent metalic, mai  ușor de integrat în decorul grădinii și în completarea unei case moderne.

Sunt de evitat luminile puternice

Sunt de preferat mai degrabă becurile de putere mai mică, pentru a crea un spațiu primitor. Asta pentru că se va crea un contrast prea puternic în întunericul nopții cu lumina intensă. În plus, lumina prea puternică va face imposibilă observarea unor detalii. La fel ca la interior, lumina utilizată la exterior poate seta și starea de spirit. Așadar să ne gândim cum ne dorim să ne primim invitații?

De-o parte și de alta a ușii ar fi bine să troneze două aplice. În funcție de înălțimea zidului și de arhitectura propriu zisă poate fi o soluție aplica cu lumină direcționată în sus, jos sau în ambele părți - o recomandare mai practică.

Lumina funcțională după lăsatul serii

Curtea împrejmuită cu lumină este o idee bună. Asta pentru că va face ca toată curtea să fie funcțională și după lăsatul serii. Pot fi create contururi interesante. Aplice încastrate sau aplicate pe zid sunt o idee bună. Iar ideea este una cât se poate de versatilă și permite amplasare pe lateralele casei fără probleme.

Proiectoarele sau reflectoarele sunt și ele parte din iluminatul exterior. Acestea pot pune în lumina potrivită mai ales pomii sau alte plante decorative, au un efect plăcut și sunt poate printre cele mai practice moduri de a adăuga corpuri de iluminat în decorul exterior. Sunt ușor de montat și mutat acolo unde îți dorești, îndreptate spre unghiul dorit.

Sfaturi practice

Acum că am stabilit ce anume poate fi integrat în iluminatul exterior să vedem și câteva aspecte practice care să facă din acest task  unul mai ușor de bifat.

Combină sursele de lumină - așadar chiar dacă există iluminat funcțional, cel decorativ ar trebui să completeze spațiul. Vei crea astfel o atmosfera plăcută. Pot fi alese lumini ambientale sau cea indirectă și câteva accente, lămpi, felinare sau stâlpi decorativi alături de aplice, așa cum am detaliat.

Câtă lumină este suficientă? Raportează-te la suprafață, astfel încât fiecare metru pătrat are nevoie de cel mult 1,5 wați.

Nu în cele din urmă, poziționează lumina astfel încât să nu fie deranjantă; cea care cade de sus are efect de lună plină spre exemplu și nu va deranja vizual.

Te așteptăm în cadrul paginii noastre luxuriante.ro pentru a alege corpurile de iluminat cu care poți crea acasă acel loc minunat, ce te întâmpină încă de la exterior cu multă căldură și un vibe potrivit.

Iluminatul casei de la țară - idei de pus în practică

Finalul de an reunește familia și face ca momentele petrecute împreună să fie o adevărată bucurie în viață. Mai cu seamă că vine perioada sărbătorilor și timpul liber, mini vacanțele cu această ocazie, va retrageți la casa de la țară. Sărbătorile în stil tradițional sunt cu atât mai fermecate. Propunem să aducem în prim plan iluminatul potrivit în acest spațiu.

Case mici, dar cochete

O astfel de casă ar putea fi ceva mai greu de decorat și amenajat, pentru că o grijă în plus este legată de dorința de a nu aglomera spațiul. Este nevoie de spațiu deosebit și funcțional, care să va încânte. Aici merg de minune plafonierele. Sunt potrivite în mod special cele simple sau cele cu accente metalice, dar mai ales cele ce includ lemn. Acestea sunt reprezentative pentru stilul industrial mai ales, iar în simplitatea conceptului lor se vor încadra perfect în casa de vacanță de la țară.

Iată una din idei aici:

La polul opus sunt desigur casele de vacanță mai spațioase, cu tavan înalt, case impunătoare pe care le distingi a fi mai sofisticate de la exterior în primul rând. De data aceasta soluția iluminatului nu vine neapărat de la corpuri de iluminat supradimensionate sau încărcate - nu candelabrele sunt o soluție - ci de la plafoniere, din nou.

O recomandare este legată de accentele metalice și de culoarea bronzului, cea care te transpune în mediul acela ușor rustic. Iată o variantă, cu două brațe:

Aplice, veioze și ce alte opțiuni sunt ușor și estetic de integrat în casa de la țară.

Stilul rustic este prezent și în colecțiile noastre de corpuri de iluminat. Din rândul aplicelor spre exemplu corpuri utile la rândul lor, recomandarea este Nowodvorski Dakar. Aduce aminte de lămpile de odinioară și de iluminatul clasic, așadar becul este în formă de flacără. Așezată pe perete, cu al său cadru metalic simplist, dă impresia că susține mai degrabă o lumânare.

Are un farmec aparte ce-i drept și merge de minune în spații nu foarte mari, pe holuri înguste spre exemplu, unde veți dori un accent de culoare. Dacă este posibil ca în acest spațiu să poată fi realizat un culoar luminos de acest gen, cu atât mai interesant. Pot fi expuse tablouri, înrămate amintiri, iar printre acestea astfel de corpuri de iluminat sunt ideale.

În schimb, Don s este versiunea de aplică potrivită la exterior. Va emite o lumină galbenă, potolită și nu intensă, de aceea este indicat un astfel de corp de iluminat într-un punct anume: lângă ușă spre exemplu.

Revenind în interior din nou, veiozele pot fi și ele o alegere bună. Au avantajul de a fi versatile și ușor de mutat. Dacă ne gândim în această perioadă când casa începe să fie amenajată cu luminițe și decor de Crăciun, o veioză va permite să o mutați acolo unde aveți nevoie și când aveți nevoie - în colțul de lectură de ce nu, pe noptieră etc.

Elegant sau simplu?

Spoturi? Oricand!

Spoturile pot fi parte din iluminatul exterior, pe aleea pietonală spre exemplu, dar și în interior. Pentru că au la bază conceptul de a pune accent pe un loc anume, spot it, acestea vor fi o soluție în locuri cheie. Chiar dacă acestea nu sunt neapărat de stil rustic, ele sunt de altfel ușor de integrat în aproape orice decor, ideale în băi!

Vă propunem variante diverse pentru că mai ales acum iluminatul casei joacă un rol cheie în decor. De Crăciun toate casele sunt luminate și împodobite. Între funcțional și estetic aveți nevoie de soluții potrivite. Va așteptăm în cadrul paginii noastre, www.luxuriante.ro , pentru a descoperi toate variantele.

Lumina potrivită pentru zona de dining

În orice cămin, livingul și zona de dining sunt puncte de atracție. Amenajate cu minuțiozitate, aici poate că mai mult ca oricând contează fiecare detaliu ce va face parte din acest decor. Amenajarea nu este tocmai ușoară, mai ales când trebuie să alegeți iluminatul potrivit.

Diningul este de obicei  o zonă separată de restul casei, în sensul în care este delimitată de sufragerie și bucătărie. Tot spațiul concentrează masa unde vă așteptați oaspeții și unde savurați mesele în familie sau alături de prieteni.

Este important de ales lumina potrivită aici. Spațiul în sine este destul de versatil, poate fi ușor transformat și în zonă perfectă pentru a munci, biroul de acasă, unde puteți servi ceva rapid cât urmăriți un film. Așadar în alegerea iluminatului gândiți practic ce anume preferați și unde anume veți amplasa corpurile alese.

Să explorăm opțiunile de iluminat pentru zona de dining

Pendul amplasat fix deasupra mesei

Desigur că masa este elementul vedetă aici, așadar merită lumina potrivită și accentuată, ceea ce un pendul poate oferi. Una din idei este să optați pentru pendule aranjate în linie, dacă alegerea poate fi a celor simple, fără abajur mai ales, dispuse simetric sau nu.

În funcție de stilul camerei, de culorile ce predomină aici, pendulul ales va fi unul corespunzător selectat. Negrul pentru o notă dramatică, alb pentru a contrasta într-un decor deja colorat. În orice caz, lumina de la acestea evocă și o atmosferă plăcută, cozy, specifică unui loc primitor.

Iluminat de efect cu spoturi

Nu aveți neapărată nevoie de corpuri impresionant de mari pentru a ilumina și a integra și aceste elemente în decor în mod armonios. De fapt, iluminatul necesar poate fi perfect încastrat în tavan. În acest fel veți prefera stilul minimalist. Este o variantă practică, dar trebuie gândită de dinainte, întrucât implică montarea de tavan fals și nu este o simplă achiziție a unui corp montat.

Perfecte pentru zona de dining unde aveți prea puțină lumină naturală, spoturile le veți găsi în selecțiile noastre. Și de această dată puteți alege din finisaje variate astfel încât și acet tip de iluminat să fie unul ce completează designul interior al camerei.

Dining în stil open space

Pentru cei care amenajează diningul în stil open space, o completare din living sau din bucătărie, ce include un mini bar, atunci spoturile sunt recomandarea numărul unu. De preferat să fie amplasate fix deasupra blatului. Dacă sunt o completare a unei lustre din tavan, va fi necesar un număr limitat de spoturi, cât să vă permită, la nevoie, să creați o atmosferă cât mai intimă.

Iluminat pe perete

 

Aplicele pot fi și ele la fel de bine integrate în zona de dining. Dacă spațiul vă permite și vorbim despre o zonă generoasă, lungă, dar îngustă spre exemplu, acest tip de iluminat este perfect. Amplasate de-o parte și de alta la extremitățile mesei, acestea vor oferi lumina perfectă pentru a vă simți bine când stați în jurul mesei.

Creează o lumina soft, ambient perfect pentru serile în care vă regăsiți în sânul familiei. În plus, puteți alege dintr-o mare varietate de tipuri de aplice, ca formă și culoare, ca finisaje și detalii - pentru a crea o completare a unui stil clasic și elegant puteți opta pentru suport metalic (aici), iar pentru un decor modern ideale sunt cele minimaliste.

În final, iluminatul ales trebuie să fie cel care creează un spațiu plăcut unde vă regăsiți. Depinde de arhitectura locului și de cum a fost totul amenajat până acum, întrucât iluminatul vine doar ca o completare și un accent pus pe detalii.

Vă așteptăm în cadrul paginii noastre luxuriante.ro pentru a vă alege favoritele.

Plafoniere - cum și unde le alegem în funcție de spațiu și cameră

Pentru că sunt produse de mare interes pentru voi, era cazul să dezbatem aici pe blog câteva aspecte ce caracterizează plafonierele. Cel mai bine este să aflați de la experții în domeniu cum se montează și unde se montează mai exact o plafonieră, în funcție de tipul său.

Scopul nostru, prin intermediul acestui articol publicat pe blog, este de a vă ușura alegerile la capitolul plafoniere. Vă vom oferi în rândurile ce urmează și exemple aferente fiecărei încăperi discutate.

Plafonierele pentru bucătărie

Începem cu bucătăria, pentru că e spațiul în care avem cea mai mare nevoie de lumină. Tot mai la modă în ultimul timp sunt bucătăriile open space, alăturate livingului. Dacă aveţi o astfel de bucătărie, veţi avea nevoie de plafonieră ce poate oferi o lumină puternică, pătrunzătoare, însă neapărat să fie caldă!

Regăsiți recomandarea noastră pentru voi aici. Bineînțeles, recomandarea noastră ține cont și de design. Albul este specific bucătăriilor românești, deci probabil va fi de interes. Există o mulțime de alte modele ce pot funcționa cu 3 becuri: trebuie doar să reveniţi în cadrul magazinului nostru pentru a le descoperi. Avem de asemenea și o mulțime de plafoniere impunătoare, recomandate doar în cazul în care spațiul deshis este înalt.

Plafoniere pentru baie

Pentru baie știţi prea bine că aveţi nevoie de o plafonieră și de nimic altceva în schimb. Plafoniera în cauză trebuie să fie izolată, pentru a nu permite pătrunderea apei sau a prafului în interiorul său. Lustrele nu pot face acest lucru, deci optaţi din start pentru o plafonieră.

Dacă baia este mică, are mai puțin de 10 mp, atunci o singură plafonieră va fi suficientă pentru a lumina întreg spațiul. Totuși o alternativă aici ar putea fi o plafonieră mai mică pe care să o montaţi deasupra oglinzii. Pintre cele mai practice în cest sens sunt cele mobile, cele pe care le puteți mișca după bunul plac. Recomandarea noastră aici - găsiți modelul în cauză și pe alb, dar și pe negru.

Plafoniere pentru balcon

Poate că nu toată lumea înțelege rolul plafonierelor în balcon, însă să știţi că sunt din cale afară de utile. În plus, pot contribui activ la compunerea unui decor de vis în balcon. Aici nu putem vorbi de plafoniere simple, ci de cele tip pendul sau felinar. Până la urmă, lumina pe care o oferă trebuie să fie una mai slabă pentru a vă ajuta să vă relaxaţi.

Colecția de plafoniere EMIBIG PRISM este recomandarea noastră pentru voi. Acestea se integrează perfect atât într-un decor modern, cât și în unul clasic, poate chiar rustic.

Plafoniere pentru birou

Filmele ce se învârt în jurul sferei business prezintă întotdeauna birouri impunătoare, spații extrem de mari în care sunt amplasate birouri, cele mai multe dintre ele cu priveliști de senzație. Însă, să revenim la realitate, aşa cum este ea. Ca și în cazul balconului, aveţi nevoie de o plafonieră tip pendul, iar aici nu contează dacă e fixă sau mobilă. Poate fi vorba chiar despre două astfel de plafoniere, montate pe o parte și pe partea cealaltă a biroului.

Revenind în cadrul magazinului nostru, veţi regăsi o mulțime de astfel de plafoniere. Alegerea va fi despre ce vă inspiră să munciți mai mult, să aveţi randament optim și nu uitaţi că trebuie să se integreze perfect în decorul deja construit.

Pentru camera copiilor, recomandarea noastră rămâne în continuare gama de aplice și pendule pe care le găsiți într-o rubrică separată, aici: https://www.luxuriante.ro/iluminat-camera-copilului/.

Vă așteptăm în cadrul magazinului nostru pentru a intra în contact cu întreaga colecție de plafoniere pe care v-o punem la dispoziție. Alegeţi înțelept pentru fiecare spațiu în parte și nu uitaţi să aveţi în vedere sfaturile noastre.

 

Corpuri de iluminat vintage pentru livingul tău - mixuri retro mereu la modă!

Știai că vintage provine din termenul francez „vendage” care înseamnă recoltă de vin? Cu mult în trecut, vintage avea cu totul și cu totul un alt înțeles, era folosit în contextele în care se vorbea despre anul în care un anumit vin sau un ulei era îmbuteliat.

Mulți ani vintage a fost folosit pentru a caracteriza mașini vechi, mașini ce aveau pe puțin 50 de ani. Chiar și pentru haine se folosește termenul vintage, în special pentru cele ce au depășit 30 de ani. Totuși, mereu în trend este termenul de vintage folosit pentru a descrie un anumit tipar de mobilier.

Caracteristicile stilului vintage

Când vine vorba de vintage, vorbim în primul rând de culori calme, neutre precum gri, nisipiu și bej. Bineînțeles, occindentul a introdus de curând, pentru ca vintage-ul să nu își piardă din autoritate pe piață, și nuanțe pastel precum bleu, lila și chiar roz pal.

Materialele naturale, în special piatra, fierul forjat și lemnul, alături de fibrele naturale, sunt specifice acestui stil de design interior.

Tapițeriile, canapelele cu picioare arcuite și modele realizate manual definesc din nou un decor vintage.

Candelabrele imense, pendulele impunătoare, la fel și aplicele cu detalii din sticlă, precum cele pe care le regăseșți aici te vor ajuta să realizezi un decor vintage.

În lista de caracteristici mai putem aminti și de:

-          Macrameuri croșetate;

-          Biblioteca cu vitrină din sticlă;

-          Motivele florare și tapetul;

-          Decorațiuni ale mobilierului realizate manual, în special sculptate;

-          Parchetul din lemn sau mocheta în nuanțe închise.

Echilibrează cu grijă caracteristicile - iată recomandările noastre

Dorim să vorbim aici mai mult despre corpurile de iluminat. În cele mai vechi timpuri, atunci când stilul vintage era ceva obișnuit, cei mai bogați ai societății investeau extrem de mult în corpurile de iluminat. Cu cât candelabrul era mai mare, cu atât mai bogată era familia în cauză.

Stilul vintage era venerat în primul rând în living. Pe atunci erau și camerele extrem de înalte, deci candelabrele defineau aspectul tavanului.

Dacă îți dorești un living în stil vintage, atunci începe cu candelabrul. Bineînțeles, alege candelabrul în cazul în care dispui de un living exploatibil pe înălțime. În caz contrar, să știi că se potrivesc de minune și plafonierele pe care noi ți le propunem aici.

Pentru a echilibra texturile, dar și pentru a anima fiecare perete al living-ului, nu uita de aplicile în stil vintage. Noi îți propunem variante pe auriu prăfuit cu alb mat ca protecție pentru bec.

Armonizează întreg living-ul cu un mobiler ce respectă paleta culorilor menționată. Nuanțele calme sunt mult mai ușor de asortat cu lustrele, candelabrele, plafonierele și veiozele pe care noi ți le propunem. Nu uita că un living vintage trebuie să aibă neapărat o bibliotecă, oricât de mică ar fi ea, de preferat din lemn - este o emblemă a acestui stil, iar filmele vechi sau cataloagele de design interior sunt o dovadă în acest sens.

Monaco este un reper la capitolul vintage. Te poți inspira din design-ul interior al așezărilor de acolo pentru a-ți crea propriul tărâm vintage aici, în România. Nu uita că vintage este atât un stil, cât și o circulație stilistică caracterizată de nostalgie, de liniște și împlinire.

Mai pe scurt, un living în stil vintage, acolo unde plutesc mixurile retro, te va îndemna la relaxare, la contemplare cu referire la vremurile de mult apuse, la descoperirea liniștii interioare cu minim de efort, totul prin intermediul decorului tainic ce te înconjoară.

Se poate spune despre vintage că este un stil pliabil pe atitudinea romanticilor, pe ceea ce ei trăiesc și exprimă.

Delectează-te cu gama noastră de corpuri de iluminat în stil vintage. Alege modelele perfecte pentru spațiul de care dispui și bucură-te de un decor desprins din anii pe care toată lumea îi consideră cu mult mai buni! Te așteptăm în cadrul paginii noastre -> https://www.luxuriante.ro/.

Casa de vacanţă și iluminatul potrivit

 Când vine vorba de casa visurilor tale, de casa ta de vacanță, totul trebuie să arate impecabil până la cele mai mici detalii! Vorbim de portalul tău spre relaxare la superlativ, de locul în care te vei simți liber/ă, fără griji sau încărcat/ă de sarcini solicitante.

Cât de mult contează iluminatul atunci când vine vorba de casa de vacanță? Extrem de mult, chiar la fel de mult cum contează și mobilierul, dar și amplasarea acestuia. Pentru că ne dorim ca locuința ta de vacanță să arate divin, excelent și să ia ușor locul unui exemplu, îți vom face în cele ce urmează câteva recomandări de corpuri de iluminat.

Decor diferit, corpuri de iluminat aparte

Încearcă, pe cât mai mult posibil, ca design-ul casei de vacanță să fie diferit de cel al locuinței standard. Portalul tău spre relaxare trebuie să fie diferit, să îți ofere prin intermediul design-ului său alte stări și trăiri, cu mult mai libertine și mai profunde.

De aceea, există câteva aspecte pe care trebuie să le abordezi diferit pentru a obține o casă de vacanță de-a dreptul relaxantă.

De exemplu, veiozele te pot ajuta să obții un cadrul inedit, discret atunci când le alegi corespunzător. Pentru o casă de vacanță modernă ai nevoie de corpuri de iluminat moderne. Poate că modelele EMIBIG sunt cele de care ai nevoie. Le găseșți aici alături de alte modele interesante.

Corpurile de iluminat tip pendul îți pot călăuzi pașii spre tărâmul relaxării!

Casa de vacanță trebuie să fie asociată neapărat cu protecția și relaxarea. De aceea ți-am recomandat anterior să încerci să eviți punctele comune la capitolul design interior. Dacă optezi pentru ceva comun te vei simți automat la fel ca în locuința standard, iar scopul casei de vacanță nu este acesta. Scopul său este să îți ofere experiențe și trăiri noi.

Dacă vrei să te joci cu aspectele de decor și de design, atunci recomandarea noastră pentru tine sunt materialele naturale. Optează pentru piatră, marmură și bineînțeles lemn masiv. Alături lor ai putea adăuga corpuri de iluminat de tip pendul. Efectul este unul uimitor, de-a dreptul diferit și elegant.

În plus, pentru un living impunător, corpurile de iluminat tip pendul chiar sunt o recomandare, un element de decor ce va atrage toate privirile. Ce ți se potrivește? Consultă catalogul nostru pentru a vedea ce rezonează mai bine cu casa ta de vacanță. Click aici.

Casele de vacanță în stil rustic - ce poate fi mai frumos de atât?!

O întrebare des întâlnită în rândul românilor: muntele sau marea? Dacă răspunsul tău este muntele, îl preferi ca destinație de vacanță oricând, atunci trebuie să vorbim puțin despre casa de vacanță din stațiunea montană.

Având munții ca fundal și peisajele montane, cea mai la îndemână și mai comodă opțiune pentru tine este casa de vacanță în stil rustic. Și aici vorbim de un design compus atent, cu elemente de iluminat interesante. Venim cu recomandări de pendule rustice, ideale pentru living și chiar terasă. Bineînțeles, dacă locuința îți permite, mai exact felul în care ai creat-o, poți integra pendule în oricare altă încăpere. Click aici.

Revino în cadrul magazinului nostru online pentru a intra în contact cu toate corpurile de iluminat pe care ți le punem la dispoziție.

Lumina din grădină - soluţii pentru serile de vară şi nu numai

În dormitoare lumina ambientală este o alegere optimă, când vine vorba de iluminatul exterior lucrurile se schimbă. Grădina este locul perfect pentru întâlniri lungi, mini petreceri în sezon estival sau pur și simplu pentru a petrece timp relaxându-vă. Ori aici iluminatul nu doar că joacă un rol important, funcțional, necesar să creeze un spațiu intim, dar în același timp trebuie să fie suficient de eficient după lăsarea serii. Ce soluții sunt practice și nu foarte costisitoare?

Tipuri de iluminat potrivite pentru grădina ta

În funcție de zona ce va fi pusă în evidență, sursa de lumină potrivită poate să difere. Spre exemplu pentru aleile din grădină, zonele de tranzit ale grădinii pot fi iluminate cu soluții economice, de tipul lămpilor solare. Acestea utilizează lumina solară pe care o stochează și o eliberează ulterior la lăsatul serii.

Recomandare: reflectoarele Nowodvorski Bush F vezi aici. Acestea pot fi îndreptate, direcționate după bunul plac și au o lumină suficient de puternică.

Pentru iluminat încastrat, spoturile pot fi o idee excelentă. Acestea pot totodată delimita și contura curtea, aleea. Spoturile de exterior au un efect extraordinar montate în piatra ce pavează aleile.

Iluminatul pe terasă

Este punctul central al oricărei grădini. În funcție de arhitectura locului, de cum este gândită amenajarea acesteia, de poziționare astfel încât să existe mereu o sursă constantă de energie, terasa se poate bucura de iluminat propice prin metode diverse, utilizând aplice, felinare, instalații de lumină sau spoturi led.

Recomandarea este de a opta pentru lumina caldă, galbenă, pentru ca atmosfera creată să fie una plăcută, prietenoasă. Pentru cei care doresc să pună mai degrabă accent pe intimitate, să își creeze aici un mediu deosebit, pot opta pentru aplice în nuanțe colorate Faici o opțiune.

Iluminat ornamental

Investiția în peisagistică la curte vine cu o satisfacție pe măsură, când tot decorul prinde viață la lăsatul serii. Lumina potrivită va face ca acest colț de natură să fie un paradis. Dacă sunt pomi, arbuști și vegetație, aceștia pot fi puși în lumina potrivită cu lampioane, cu lumină discretă, însă negreșit prezentă. După lăsatul serii lumina ornamentală va transforma totul într-un cadru de basm.

Recomandare: lampa de grădina Nowodvorski Cumulus S este potrivită în acest sens F aici oferta. Din aceeasi serie si brand pendulul cu acest nume poate fi o completare.

Nici proiectoarele nu sunt excluse din discuție, de vreme ce acestea vor scoate în evidență anumite zone.

Iluminatul pentru pereți și obiectele decorative din grădină

Curtea devine o imagine de feerie dacă iluminatul pereților este unul potrivit ales. Poate fi pus un accent deosebit pe arhitectură, pe forma gardului ce împrejmuiește perimetrul, pe elementele decorative, dacă acestea există.

Iluminat în funcție de stilul grădinii

Pentru o grădină amenajată rustic, corpurile de iluminat potrivite sunt cele care pun accent pe fier, pe materiale precum lemnul sau piatra. Materialele naturale sunt o îmbinare perfectă cu atmosferă rustică.

Pentru fanii stilului scandinav spre exemplu, recomandarea este de a păstra liniile simple, în culori neutre. La polul opus este grădina amenajată modern, unde pot predomina elementele mai îndrăznețe şi formele variate.

Corpurile de iluminat pentru exterior le păstrăm în tonuri potrivite în orice decor - albe, negre, gri. Diferențele subtile, de formă și design vor transforma grădina în una cu bun gust unde serile de vară au parcă alt farmec. La fel ca şi pentru iluminatul casei va exista o atentă selecţie a corpurilor de iluminat, ce va ţine cont de stilul decorului existent.

Vă așteptăm în cadrul paginii noastre F luxuriante.ro pentru a găsi corpurile de iluminat potrivite pentru grădină și nu numai.

Amenajarea biroului acasă - sfaturi practice despre cum alegi iluminatul potrivit

Munca de acasă este realitatea multora în ultima vreme. Este o necesitate și se pare că pe termen lung va fi o alternativă pentru a continua activitatea, în deplină siguranță. Deși ne ducem cu gândul la relaxarea de a munci de acasă, în fapt avem nevoie de o amenajare a spațiului pentru a menține productivitatea și starea de bine. Iar din această poveste nu lipsește, desigur, iluminatul potrivit.

Amenajarea spațiului de lucru acasă are un impact major în ceea ce privește calitatea timpului dedicat muncii. Ești mai concentrat și mai activ dacă alegi obiectele potrivite, la locul potrivit. Este preferată în principal lumina naturală, însă nu va fi de ajuns și oricum depinde totul de amplasarea biroului.

Biroul în mansardă

Dacă podul este amenajat și poate deveni spațiu de lucru, aici ai nevoie de ventilație controlată. În ceea ce privește iluminatul poți alege clasica lustra, dacă aici ai de regulă o cameră de relaxare amenajată. Sunt mai potrivite cele cu două becuri. De menționat că dacă mansarda este un spațiu nu foarte generos ar fi de preferat să eviți lustrele lungi.

 

Shop: https://www.luxuriante.ro/lustre/lustra-emibig-cube-white-212-2.html.

Nici cu spoturile nu greșești, mai ales că acestea pot fi poziționate în așa fel încât să ai lumina distribuită după cum ai nevoie. Iată și o recomandare:

 

Shop: https://www.luxuriante.ro/spoturi/spot-nowodvorski-eye-spot-silver-5844.html.

Biroul în dormitor

Dacă spațiul de acasă nu permite posibilitatea de a amenaja o cameră separat doar pentru birou, trebuie să faci câteva schimbări și compromisuri în cameră. Vei avea nevoie cel mai probabil de un birou ce poate fi amplasat într-un colț.

Iluminatul potrivit în acest loc este completat de cel de bază din cameră. Veiozele sunt o alegere accesibilă și o recomandare. Vei depinde oarecum și de decorul camerei. Ceva mai ușor și modern de integrat va fi o veioză ce dispune de întrerupător cu touch.

 

Shop: https://www.luxuriante.ro/veioze/veioza-searchlight-metal-touch-tube.html.

 

Biroul în living

De regulă ceva mai spațios, locul în care îți primești cu drag invitații poate fi ușor transformat astfel încât să îți amenajezi și spațiul de muncă. Delimitând această zonă, nu trebuie să respecți neapărat aceeași nuanță a biroului cu masa de cafea sau mobila din living. Pentru iluminat poți opta pentru un lampadar, util ulterior si pentru acele momente cand iti rezervi timp pentru a citi.

 

Shop: https://www.luxuriante.ro/lampadare/lampadar-emibig-zepto-502-LP2.html.

Biroul pe balcon

Este o altă soluție la care poți apela, în funcție de stilul tău de a munci și de cât îți permite spațiul casei să amenajezi zona. Aici de regulă geamurile mari permit iluminat natural, dar cum orele de muncă sunt mai flexibile, ai nevoie și de un back up. O veioză sau un lampadar sunt recomandate, deși în al doilea caz vorbim despre posibilitatea de a nu ocupa spațiu pe birou și de a avea iluminat potrivit fără prea mult efort.

Un alt aspect de luat în considerare este despre tipul de lumină folosită. Lumina rece este mai potrivită, fiind adesea folosită în spații de muncă. Pentru activități îndelungate este de preferat să optezi pentru lumină neutră.

Biroul de acasă este realmente o provocare. Nu se știe pentru ce durată și când vei mai reveni la un astfel de program. Ai nevoie de flexibilitate, de adaptare rapidă și eficientă la noul loc de muncă, dar fără costuri exagerat de mari în ceea ce privește amenajarea spațiului. Noi îți punem la dispoziție din universul corpurilor de iluminat variante potrivite în funcție de unde îți vei amenaja biroul. Toate acestea sunt interesante și atractive, dar ține cont că alegerea trebuie să o faci nu doar din punct de vedere estetic.

Biroul de acasă este realmente o provocare. Nu se știe pentru ce durată și când vei mai reveni la un astfel de program. Ai nevoie de flexibilitate, de adaptare rapidă și eficientă la noul loc de muncă, dar fără costuri exagerat de mari în ceea ce privește amenajarea spațiului. Noi îți punem la dispoziție din universul corpurilor de iluminat variante potrivite în funcție de unde îți vei amenaja biroul. Toate acestea sunt interesante și atractive, dar ține cont că alegerea trebuie să o faci nu doar din punct de vedere estetic.

Cum să alegi o aplică, ținând cont de toate detaliile practice

Din varietatea de corpuri de iluminat, cu atât de multe forme și culori, îți dorești poate un ghid care să reducă numărul de opțiuni în funcție de anumite criterii. O aplică îți este de folos? De ce? Unde? De ce ai opta pentru aplică și nu pentru Citește mai departe

Top 7 aplicații pentru un design interior personalizat

Este momentul potrivit pentru a planifica renovarea sau remodelarea camerelor în anul ce vine. Din fericire, în prezent avem acces la o mulțime de aplicații pentru gadgeturi ce ne pot ajuta să creăm schițe și să proiectăm virtual o cameră. Nu mai trebuie să presupunem că Citește mai departe

Sfaturi pentru design interior

Unul dintre cele mai cautate subiecte pe internet este designul interior. Designul interior este ceva particular si oricare dintre noi ne dorim interiorul pe care l-am visat. Nu-i asa?

Nu este foarte greu sa avem o casa frumoasa, spatioasa si primitoare. Multi cred ca designul interior trebuie sa fie aliniat ultimelor trenduri dar pentru a avea un spatiu interior frumos si atragator, trebuie sa Citește mai departe

Modele noi de pendule

In ultimele saptamani am adaugat noi modele de pendule, cu abajururi in toate culorile si formele.

Aceste modele noi, au abajururi din material textile de inalta calitate, cu sau fara printuri, sau din metal vopsit. Aceste corpuri de iluminat sunt solutii rapide si usor de montat pentru dormitoare, living sau bucatarie. Doar trebuiesc atarnate si Citește mai departe

Da și nu când decorăm

Da

1. Fă-ți temele. Nu începe să decorezi fără să ai un plan. Fă-ți strategii, evaluează și reflectează. Sunt anumite caracteristici viabile? Care sunt nevoile tale? Documentează-te și, eventual, cere sfatul unui specialist.

2. Fă încercări și greșeli. Joacă-te cu diferite elemente ce nu sunt integrate sau permanente. Dacă nu se potrivesc, Citește mai departe

Tavan prea jos? Iată cum atârnăm un pendul

Pendulul este o alegere potrivită pentru zonele de luat masa. Fiind disponibil într-o mare varietate de culori și forme, poate fi utilizat și pentru a exprima designul interior pe care vi-l doriți.

Vezi produsul aici Citește mai departe

Oglinda cu iluminat

Oglinda pentru baie Case este produsă de către Searchlight Anglia și reprezintă combinația perfectă între oglindă, iluminat pentru baie și spațiu de stocare. Spațiul de stocare este ascuns în spatele oglinzii și dacă privim în ansamblu, designul e mult mai bun așa.

Puteți economisi spațiu și garantat va arăta mult mai bine decât o oglindă cu dulăpiorul alăturat. Tuburile de neon integrate în oglindă, vor furniza lumina necesară atât pentru un bărbierit perfect cât și pentru un machiaj profesionist. Tot pentru un confort sporit oglinda vine cu priză intergrata în care veți putea conecta uscătorul, placa de întins părul sau aparatul de ras electric.

Dimensiunile oglinzii sunt: Lxl 65x60 cm și poate fi achiziționată din magazinul nostru.

Pentru idei, promoții sau alte sfaturi ne poți urmări pe Facebook,Google+ sau Pinterest.

Veioză ajustabilă LED

Cauți o veioză foarte cool pentru a o înlocui pe cea ieftină de pe biroul tău? Data Gray de la Esto Austria ar putea fi răspunsul căutărilor tale. Este produsă dintr-un plastic de foarte bună calitate, iluminează cu ajutorul unui bec LED de 7,2W și are funcții suplimentare cum ar fi: ceas, calendar, alarmă și altele pe care te lăsăm să le descoperi singur. Fiind articulată poate fi așezată în așa fel încât să concentreze lumina acolo unde este nevoie. Când este pliată seamănă cu un capsator high tech iar deschisă la maxim atinge o înălțime de 57.5 cm.

Bineînțeles că eleganța vine cu un preț. La un preț de 509 lei, această veioză sigur nu este ieftină dar va arăta al naibi de bine așezată pe biroul tău și se va asorta perfect cu imac-ul pe care ai dat o căruță de bani, nu? Ești pregătit să o cumperi? Accesează  magazinul nostru și plasează-ți comanda acum.

Pentru idei, promotii sau alte sfaturi ne poti urmari pe Facebook, Google+ sau Pinterest.

Corpuri de iluminat pentru camera copilului

Colectia Sheep

Colectia Sheep poate fi vazuta aici.

Corpurile de iluminat pentru camera copilului ar trebui, fără îndoială, să includă și un aspect jucăuș care să încurajeze dezvoltarea imaginației celor mici; sunt copii până la urmă! Pe Luxuriante.ro găsiţi o colecție simpatică pentru camera copiilor ce va transforma nopțile întunecate în seri pline de distracție. Vedeţi mai jos câteva dintre corpurile lor jucăuşe, dar aflaţi şi câteva sfaturi practice, numai bune pentru ca decorul camerei copilului să fie perfect.Citește mai departe

Corpuri de iluminat pentru bucătărie

Te gândești să aduci o notă nouă în casa ta dar nu vrei să faci o renovare completă? Corpurile de iluminat moderne sunt o modalitate bună de a upgrada look-ul bucătăriei tale.

 

În bucătarii, corpurile de iluminat pot fi folosite în diferite feluri și pentru vaste aplicații. Site-  ul luxuriante.ro este locul potrivit în care vei găsi corpuri de iluminat super moderne și inspirationale.

 

Sunt câteva cerințe de bază pentru iluminatul bucătăriei cum ar fi utilitatea și aspectul general.Citește mai departe

  Produsul a fost adaugat in cos