Sfaturi pentru luminatul bucatariei

Pentru iluminatul general

Spoturile reprezintă o opțiune populară pentru iluminatul bucătăriei. Posibilitea de a fi montate îngropat oferă un aspect neted și continuitate tavanului. Designul lor discret le face alegerea potrivită în decorarea bucătăriei fără a distrage atenția de la alte elemente de design.

Iluminatul pe șină este deasemenea preferat de designeri deoarece reprezintă o soluție versatilă și ușor de instalat. Spre deosebire despoturile îngropate, șinele pentru iluminat se montează pe tavan în formă de T ,L sau H. Oricum sistemele de îmbinare vă oferă libertatea de a vă crea propriul sistem de iluminat pe șine.

Iluminat pentru activități

Plafoniera reprezintă o modalitate unică de a ilumina bucătăria. Pe mulți dintre noi, plafonierele îi duc cu gândul la apartamentul demodat al bunicii dar nu tebuie să vă faceți probleme. Plafonierele au fost reinventate, cu forme și aspect modern ce se va potrivi oricărui apartament.

Lustrele nu doar că luminează spațiile întunecate ci aduc și un plus de eleganță și stil. Lustrele au frumusețea unui candelabru dar sunt potrivite și în încăperi cu tavanul mai jos deoarece nu sunt foarte înalte. Puteți monta o lustră deasupra barului pentru a vedea tot timpul ce băutură alegi.

Iluminatul decorativ

Pendulul reprezintă o modalitate ușoară de a defini noi accente în bucătărie. Atârnă mai jos decât lustrele și sunt disponibile într-o mare varietate de forme, mărimi și stiluri pentru a se potrivi oricarui gust în design. Se pot monta mai multe pendule deasupra insulei de bucătărie sau a unui bar înalt cu scaune unde invitații se pot relaxa.

Candelabrele reprezintă cireașa de pe tort în materie de iluminat. Sunt disponibile în diverse forme, mărimi, stiluri și pot fi atât de moderne sau vibrante pe cât vă doriți. Atârnând un candelabru deasupra mesei de bucătărie va adăuga un aspect sofisticat și charm camerei. Candelabrul va fi piesa de rezistentă și va împrumuta puțin din acel ceva și bucătăriei.

Care este stilul potrivit bucataiei tale?

 

Socializăm pe Facebook și Google+, schimbăm idei pe Pinterest și ne vedem pe Instagram.

  Produsul a fost adaugat in cos