Tavan prea jos? Iată cum atârnăm un pendul

Pendulul este o alegere potrivită pentru zonele de luat masa. Fiind disponibil într-o mare varietate de culori și forme, poate fi utilizat și pentru a exprima designul interior pe care vi-l doriți.

Vezi produsul aici

Ca și o regulă generală, pendulul se atârnă la aproximativ 75 cm deasupra mesei; suficient de sus încât să nu obstrucționeze vederea celor care stau la masă, dar și suficient de jos încât să lumineze întreaga masă.

Vezi produsul aici

O altă variantă pentru a atârna un pendul este să rugați pe cineva să vă ajute. Puteți sta la distanță de masă și să vă rugați asistentul să ridice sau să coboare pendulul pentru a decide ce înălțime se potrivește cel mai bine. De asemenea, contează mărimea și forma mesei. Dacă aveți o masă mare, atârnați pendulul la o înălțime puțin mai mare pentru a da suficientă lumină. Dacă masa e dreptunghiulară și lungă, este foarte probabil să aveți nevoie de mai mult de un pendul sau de un pendul cu mai multe abajururui. Iar pentru a adăuga un efect deosebit le puteți regla la înălțimi diferite.

Vezi produsul aici

Dacă folosiți locul de luat masa și pentru studiu sau lucru, sursa de lumina ar trebui să fie suficient de puternică încât să lumineze întreaga suprafață bine.

În ceea ce privește estetica, frumusețea pendulului constă în firul subțire ce se întinde între tavan și abajur. Deci, atunci când vă alegeți un model de pendul, asigurați-vă că nu este prea scurt. Nu ați vrea să arate ca și cum abajurul este agățat direct de tavan.

 

Pentru idei, promoții sau alte sfaturi ne poți urmări pe FacebookGoogle+ sau Pinterest.

  Produsul a fost adaugat in cos