Totul despre veioze

Veiozele joacă un rol foarte important în decorarea și iluminarea încăperilor și conferă personalitate spațiilor. Sunt esențiale atât ca și un supliment la iluminatul principal cât și pentru a creea lumină ambientală, oferind tonuri de culori și umbre ce vor face statul în cameră plin de simțiri și personalitate. Având în vedere faptul că pot fi mutate dintr-o cameră în alta, veiozele sunt cele mai flexibile surse de iluminat din casă.

Veioze pentru intrare

Veiozele sunt o parte esențială în decorarea holului. Deși, de obicei, holul este una dintre cele mai mici încăperi ale locuinței, el joacă un rol estetic foarte important - este prima încăpere în care primim oaspeții. Veiozele de la luxuriante.ro sunt prfecte pentru a transforma această zonă într-una confortabilă, primitoare și personală.

Veioze pentru living

Livingul este camera în care ne petrecem cel mai mult timp. Așadar veioza ar trebui să fie o reflecție a personalității noastre și a stilului preferat în decorare. Veiozele luminează o anume zonă a încăperii dar contribuie și la iluminatul general al spațiului, asigurând nuanță și creând zone unice ce vor spori și vor consolida decorul camerei.

Veioze pentru birou

În cazul birourilor, alegerea unei veioze trebuie să fie determinată, în primul rând de funcționalitatea ei. Ar trebui să optăm pentru veioze ajustabile pentru a putea apropia sau îndepărta lumina în funcție de necesitate. În acest fel treburile pe care le facem la birou vor fi mult mai ușor de făcut.

Veiozele pentru dormitor

Veiozele reprezintă o parte fundamentală a noptierelor. Atât pentru funcționalitate - cu ele obținem lumină pentru citit în pat, cât și pentru valoarea estetică. De asemenea veiozele completează lumina oferită de candelabru și ne permit să creăm diferite stări de spirit pentru a ne simți confortabil și relaxați. Ar trebui să avem o veioză pe fiecare noptieră din dormitor, mai puțin în cazul în care avem deja un alt sistem de iluminat în apropierea patului, cum ar fi un lampadar, aplice de perete sau spoturi. Înălțimea corectă a unei veioze este dată de noptiera sau masa pe care este așezată. Veioza ar trebui să fie suficient de înaltă încât marginea superioară a abajurului să ajungă la nivelul ochilor când stai întins în pat. În acest fel vei beneficia de cea mai bună lumină fără a fi deranjantă pentru ochi. Veiozele de pe cele două noptiere nu trebuie neapărat să fie identice dar este de preferat ca ambele să aibă aceeași "greutate vizuală" și înălțime.

Avem o mulțime de veioze în magazinul nostru incluzând mai multe stiluri de la clasic la modern. Veiozele noastre sunt fabricate din materiale de înaltă calitate incluzând cristal, sticlă, alamă, ceramică, porțelan, lemn, fier sau materiale textile. Avem veioze ideale pentru a lumina și decora orice încăpere, atât în gospodarii cât și în hoteluri și restaurante.

Pentru idei, promoții sau alte sfaturi ne poți urmări pe FacebookGoogle+ sau Pinterest.

  Produsul a fost adaugat in cos