Trei sfaturi pentru iluminatul unei băi

Un iluminat de calitate în baie este esențial din mai multe motive, în special în jurul chiuvetei și al oglinzii. Oricum, alegerea unor corpuri de iluminat perfecte și montarea lor în locurile potrivite nu este întotdeauna o treabă ușoară. Iată câteva sfaturi de luat în considerare când cumpărați corpuri de iluminat pentru baie.

Luminozitatea

Lumina din baie ar trebui să fie suficient de puternică pentru a efectua activitățile uzuale cum sunt machiatul sau bărbieritul. Lumina albă cu o temperatură între 2700K și 3000K este ideală deoarece imită lumina naturală a zilei. Lumina cu o temeratura între aceste valori este perfectă pentru toaletare.

Dimarea

Dimarea sau reglarea intensității luminoase este super importantă în baie. Dacă vrei să-ți transformi baia într-un spa personal pentru relaxare, reglarea intensității luminoase este secretul. Îți va permite să schimbi look-ul, simțirile și funcționalitatea băii. Îți va permite, de asemenea, să ajustezi lumina în așa fel încât să nu fie prea puternică pentru ochi când vei folosi baia la prima oră dimineața sau în timpul nopții.

Amplasamentul

Pentru un iluminat plan, trebuie să eviți corpurile de iluminat care crează umbre. Dacă montezi aplice de ambele părți ale oglinzii, lumina va fi distribuită uniform și fără umbre. O regulă generală este ca aplicele să fie montate la nivelul ochilor utilizatorului principal al băii. Dacă nu ai posibilitatea de a monta aplice de ambele părți ale oglinzii, poți monta o aplică mai mare deasupra oglinzii pentru ușurarea activităților zilnice.

Pentru idei, promoții sau alte sfaturi ne poți urmări pe FacebookGoogle+ sau Pinterest.

  Produsul a fost adaugat in cos