Despre noi

Ne dorim să devenim unul dintre cele mai apreciate site-uri de corpuri de iluminat și decorațiuni. Oferim calitate excepțională pentru selecția noastră de candelabre, decorațiuni și textile pentru casă, care este într-o continuă expansiune. Misiunea noastră este să oferim soluții stilate și de durată pentru orice locuință combinate cu servicii excepționale. Suntem dedicați misiunii noastre de a oferi soluții optime importând produse despre care echipa noastră de designeri ne asigură că se vor integra perfect în spațiu și că vor crea un mediu de locuit armonios. Fiecare produs din magazinul nostru ne întărește credința în forme, proporții și design de calitate.

Luxuriante.ro nu vinde doar obiecte, vinde conceptul de a îmbina modern cu clasic, minimalism cu industrial sau romantic cu vintage. Produsele noastre reprezintă calitate durabilă și eleganță contemporană, într-o selecție de culori, texturi și forme ce vor satisface cel mai pretențios client.

Valori

Căutăm în toată lumea, cele mai bune selecții pentru deoratiuni și accesorii de interior. Prin relații de durată cu producători autohtoni și externi și prin achiziții voluminoase încercăm să oferim prețuri mici și să vă ajutăm să faceți economii consistente.

Gamă de produse

Oferim o gamă largă de corpuri de iluminat, decorațiuni și accesorii pentru aproape orice încăpere din locuința dumneavoastră. în fiecare categorie veți găsi numeroase opțiuni din care să alegeți. în acest fel vom face mai ușoară sarcina de a găsi stilul, culoarea sau dimensiunea care se potrivesc personalității și spațiului dumneavoastră.

Luxuriante

Ne-am anjagat să facem din decorarea casei o activitate ușoară, accesibilă ca preț și care poate fi o delectare. A comanda, este floare la ureche cu ajutorul paginii de comandă rapidă, unde introducerea datelor este ușoară și intuitivă. Personalul nostru este pregătit oricând să vă îndrume cu sfaturi și să vă ofere informații suplimentare de câte ori aveți nevoie.

Indiferent dacă cumpărați direct din site, prin telefon sau e-mail, puteți fi siguri că veți găsi mereu calitate de top pentru locuința dumneavoastră la cele mai bune prețuri.

Farmec, lux și rafinament-esența magazinului nostru.