Pentru confortul dumneavoastră vă punem la dispoziție diferite metode prin care puteți achita produsele dorite:

- Plata numerar sau ramburs. În acest caz, plata se va face către agentul de curierat care efectuează livrarea. Dacă există livrări parțiale, plata se va face eșalonat, în funcție de valoarea produselor livrate.

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/Maestro/Mastercard). Dacă ați ales metoda de plată"Online prin card bancar"este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți. Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și Mastercard (Visa/Visa Electron și Mastercard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și Mastercard. Important de știut!-Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Online în rate egale fără dobândă prin card de cumpărături. După ce veți introduce numărul de card în pagina procesatorului de plăți, sistemul va detecta automat dacă este un card eligibil pentru plata în rate, la una din băncile agreate de către magazin și va afișa o listă de unde puteți alege numărul de rate dorit.

Prin card de credit emis de Banca Transilvania (Programul Star BT)

Card StarForte

Acum e mai ușor să-ți cumperi tot ce îți dorești cu cardul STAR de la Banca Transilvania.
Ți-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poți să plătești în 6 RATE fără dobândă.
Sunt incluse în programul STAR Card cardurile de cumpărături: STAR Forte, STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic și BT Flying Blue Premium.

Dacă nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplică aici și plățile online devin mai simple ca oricând:

RateRate fără dobândă, Perioada gratie perioadă de grație de până la 56 de zile gratis. Comisioncomision zero la toate cumpărăturile fără dobândă Siguranta plăti sigure pe internet. Intră pe www.starbt.ro și află toate avantajele programului STAR.

Telefon 0800 80 2273(CARD) Apel gratuit din orice rețea națională, fixă sau mobilă.

Telefon *8028 Apelabil din orice rețea națională, fixă și mobilă. 
Telefon 0264.594.337 Apelabil din orice rețea, inclusiv internațional.

 

Prin card de credit emis de BCR:

Visa

E ușor să faci cumpărături când ai CARDUL BUN DE PLATĂ de la BCR! Ai RATE fără dobandă și reduceri la comercianții parteneri!
Plătește prin cardul tău de credit BCR pe website http://www.luxuriante.ro și beneficiezi de ofertă standard de 6 rate fără dobândă!
Cine poate plăti în rate? Sunt înscriși automat și gratuit toți clienții care dețin unul dintre cardurile de credit BCR înrolate în Program și care, la momentul efectuării tranzacției la comercianții parteneri ai BCR, solicită facilitatea „Rate fără dobandă". Cardurile de credit BCR înrolate în Programul de Rate cu 0% dobandă sunt:
• BUN DE PLATĂ Standard Mastercard sau Visa (inclusiv contactless)
• BUN DE PLATĂ Gold Mastercard sau Visa
• Mastercard GOLD EUR
• EPB Platinum sau World Signia Mastercard
Pentru a plăti online cu cardul, în procesul de comandă selectați opțiunea de plată "Online prin card bancar", introduceți datele cardului dvs BCR și numărul de rate dorit. Plățile online sunt procesate direct de către BCR prin intermediul platformei EuPlatesc. Sistemul de plată este securizat la cele mai înalte standarde, inclusiv 3D Secure.
Vrei și tu cardul BUN DE PLATĂ de la BCR?
• Aplică acum pe www.bcr.ro sau
• Trimite SMS la 1780, tarif normal, cu textul "Card" și vei fi contactat de către un operator bancar sau
• Apelează gratuit, non-stop, din orice rețea natională InfoBCR la numărul 0800.801.BCR (0800.801.227)
Spor la cumpărături!

Prin card de credit emis de BRD Finance

BRD

Uită de timpul petrecut în trafic și de aglomerația din magazine ! Prin cardurile BRD Finance planurile prind viața direct din confortul casei tale, cu doar un click :
-alegi produsele dorite
-alegi opțiunea de plată potrivită nevoilor tale și plătești rapid și în deplină siguranță :
a) plata cu perioadă de grație de până la 47 de zile : 0% dobândă pe parcursul perioadei de grație, 0% comision pentru tranzacția efectuată.
b) plata în rate cu 0% dobândă, alegând durata de rambursare potrivită bugetului tău și beneficiind de 0% comision pentru tranzacția efectuată.
Consultă detalii complete despre cardurile BRD Finance participante și opțiunile de plată, precum și exemple reprezentative de rambursare, pe www.brdfinance.ro.

Prin card de credit emis de Alpha Bank

AlphaBank


"Opțiunea de plată în rate cu 0% dobândă prin cardul tău de cumpărături de la Alpha Bank (VISA CREDIT, VISA GOLD, COSMOTE MASTERCARD, MASTERCARD CREDIT)
Noul serviciu oferit de Alpha Bank permite deținătorilor de carduri de cumpărături în lei emise de bancă să beneficieze de o soluție de plată în rate flexibilă pentru bunurile/serviciile achiziționate cu cardurile de cumpărături de la comercianții afiliați acestui serviciu.
 Confort - pentru opțiunea de plată în rate nu este nevoie să aplici, să programezi în avans sau să faci rost de documente suplimentare. Trebuie doar să soliciți plata bunurilor cu cardul tău de cumpărături de la Alpha Bank în numărul de rate dorit și permis de comercianții parteneri.
 Convenabil - bunuri achiziționate prin opțiunea de plată în rate cu cardul fără dobândă. Pentru bunurile astfel achiziționate, pentru a beneficia de 0% dobândă, trebuie să plătești lunar rată aferentă, egală cu costul bunurilor împărțit la numărul de luni ales pentru plată. Dacă sunt efectuate și alte tipuri de tranzacții, este necesară plata în întregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobândă 0%.
 Flexibilitate - poți folosi plata în rate ori de câte ori dorești în limita liniei de credit aferentă cardului tău. Pe măsură ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tău de card.
 Libertate - ești liber să folosești plată în rate în orice magazin partener; ai libertatea să alegi numărul de rate care ți se potrivește cel mai bine din maximul permis; Extrasul de cont de card emis lunar îți va arăta de fiecare dată ce rată trebuie să plătești pentru luna curentă și suma ratelor viitoare rămase de plătit, iar prin serviciul de debitare directă poți alege ca suma totală datorată sau suma minimă de plată, să fie rambursată automat din contul tău curent deschis la bancă, în aceeași valută cu cea a cardului."

-Ordin de plată Dacă doriți să utilizați această modalitate de plată, trebuie să ne informați în momentul în care confirmăm comanda telefonic sau în secțiunea comentarii a formularului de comandă. Acest tip de plată este acceptat doar în baza facturii proforme pe care o vom trimite pe adresa de e-mail asociată contului de pe care s-a plasat comanda. 

Livrarea produselor se face după confirmarea plătii proformei emise în contul specificat în document. În orice altă situație, produsele livrate rămân în proprietatea noastră până la plata integrală a acestora. 

În situațiile în care, din diverse motive, clientul refuză preluarea comenzilor cu plata ramburs de la curier, ne rezervăm dreptul de a solicita plata în avans pentru orice altă eventuală comandă.