Prezentul document prin conținutul său pune la dispoziția terților utilizatori Regulamentul privind termenii și condițiile de utilizare a site-ului Luxuriante (luxuriante.ro).

Site-ul Luxuriante (luxuriante.ro) este operat de societatea Luxuriante Design S.R.L., cu sediul în județul Bihor, având cod unic de înregistrare RO32753864 . Utilizarea site-ului (incluzând accesul, navigarea și cumpărarea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condițiilor enunțate în cuprinsul prezentului document cât și ale politicilor de confidențialitate și de utilizare a cookie-urilor, cu toate efectele și consecințele ce decurg din acestea.

Administratorul site-ului Luxuriante (luxuriante.ro) își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii și condițiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment.

Conținutul site-ului și drepturile de proprietate intelectuală

Conținutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, în alte scopuri decât cele expres și legal permise. Extragerea oricăror informații urmată de orice utilizare în scop comercial care depășește sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare ori licențiere și fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încălcare a termenilor și condițiilor. Utilizatorii sunt de acord să respecte drepturile de proprietate intelectuală și industrială deținute de Luxuriante Lighting S.R.L.. Utilizatorii pot folosi site-ul și conținutul său pentru uz propriu personal și privat. Orice altă utilizare este interzisă, iar utilizatorii trebuie să obțină acordul prealabil, explicit și în scris de la administratorul site-ului. Utilizatorii se vor abține de la ștergerea, modificarea, eludarea sau manipularea oricărui dispozitiv de protecție sau sistem de securitate instalat pe site-ul web.

Administratorul Luxuriante (luxuriante.ro) face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor de pe site, însă uneori acestea pot conține inadvertențe (specificațiile sau prețul produselor modificate de către producător fără preaviz sau viciate de erori de operare). Atenție: fotografiile au caracter informativ și pot conține accesorii care nu sunt incluse în pachetele standard. Produsele sunt noi, sigilate și comercializate în ambalajul original al producătorului. Luxuriante Lighting S.R.L. garantează că produsele achiziționate sunt conforme cu fotografiile de pe site. Nuanța, tonul și intensitatea culorii pot varia în funcție de monitor.
Se recomandă respectarea condițiilor de folosire a produsului furnizate de producător sau citirea cu atenție a informațiilor furnizate în ambalaj.

Dreptul consumatorilor de denunțare unilaterală a contractului

Va rugăm să vă asigurați că ați verificat specificațiile produsului și compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii de detaliu înainte de a-l cumpără. Raporturile comerciale dintre cumpărător și Luxuriante Lighting S.R.L. (luxuriante.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanța Guvernului 130/2000, privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță.

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului. Mai multe detalii aici.

Vânzările cu preț redus fac parte din categoria practicilor comerciale și sunt reglementate la capitolul V -Practici comerciale din OG 99/2000 privind comercializarea produselor și serviciilor de piață cu modificările și completările ulterioare. În mod normal vânzarea în pierdere, sub costul de achiziție, este interzisă conform art. 17, cu excepția situațiilor prevăzute la art. 16 lit. a)-c), e)-i), precum și în cazul produselor aflate în pachete de servicii. Prin vânzare în pierdere, se înțelege orice vânzare la un preț egal sau inferior costului de achiziție, astfel cum acesta este definit în reglementările legale în vigoare. În consecință, comenzile pentru produse cu preț eronat (preț "0") sau sub prețul de achiziție nu pot fi onorate.

Frauda

În scopul accesării și utilizării anumitor secțiuni ale website-ului poate fi necesară crearea unui cont personal. Prin prezenta declarați că vă asumați integral responsabilitatea pentru toate și oricare dintre activitățile realizate prin intermediul contului pe care îl deschideți pe website și, în consecință, va sfătuim să asigurați securitatea parolei contului sau a altor date de acces. În cazul în care securitatea contului pe care îl dețineți este compromisă, trebuie să anunțați imediat administratorul site-ului. Luxuriante (luxuriante.ro) nu este responsabil pentru daunele care vă sunt cauzate sau care sunt cauzate terților de orice fel, prin utilizarea neautorizată a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului Luxuriante (luxuriante.ro), utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna Termenii și condițiile de utilizare și orice dispută de orice fel care ar putea să apăra între utilizatori și administratorii Luxuriante (luxuriante.ro) sau asociații/partenerii/afiliații acestuia. În cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă, iar dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanță, în conformitate cu legile române în vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul Luxuriante (luxuriante.ro) își rezervă dreptul de a modifica structura și interfața oricărei pagini sau subpagini a site-ului Luxuriante (luxuriante.ro) în orice moment și la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parțial sau în totalitate serviciile puse la dispoziția publicului prin intermediul acestui website fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală.

Prin acceptarea termenilor si conditiilor mai sus prezentate, acceptati si Politica de confidentialitate, Politica de returnare, Modalitatile de plata si modalitatile de comanda si livrare agreate.


Dacă aveți întrebări sau nelămuriri în legătură cu acești termeni de utilizare, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresă de email contact@luxuriante.ro.